Saturday, March 3, 2012

Juks, saker & utroskap

Jeg har bare gjort en sjekk på Internett for antall daglige søkeordsøk ved hjelp av ordet "jukse" og komme opp med 111,000! Noen av disse kan være en annen bruk av ordet, men jeg mistenker at en stor andel er om juks i en relasjon. Dette viser hvor stort dette problemet er.


Juks, forårsake saker og utroskap mer smerte enn kanskje noen andre forhold problemet på grunn av tap av tillit og svik som er involvert. Når noen Juksekoder på oss de misbruker oss og se bort fra våre følelser - det er som om de har kastet en bombe i relasjonen. Det kan virke umulig å bygge en relasjon etter en affære, men jeg vil vise deg at dette er mulig, ved å forklare hvorfor saker skje i første omgang. Jeg vil beskrive hvordan en affære er et ekko av en lignende smerte-fylt, heartbreak fra mye tidligere i våre liv. Hvis en affære har avsluttet ditt forhold allerede, vil jeg forklare hvordan du kan gå videre i livet ditt og sikre at dette aldri skjer med deg igjen.


Folk jukse og har saker når én eller flere av deres behov ikke er oppfylt i deres gjeldende forhold. De prøver å bruke noen andre til å helbrede dem slik at de ikke har å møte sine egne frykt og insecurities. Kanskje behovet for sex, men sjansene er at dette skjuler en mye dypere behovet for kjærlighet og aksept. De ha følt at deres forhold hadde blitt foreldet og kjedelig og plutselig en annen person tilbyr spenning, en ny begynnelse og kjærlighet. Selvfølgelig, dette er ganske feig, men vi må aldri glemme kraft av våre behov. Å føle adored og elsket av noen er en lignende et medikament til noen som ikke elsker seg fullt.


At det er en dypere nivå saker om konkurransen og ulikhet som er plukket opp når vi er meget ung. Å forstå hvordan dette skjer vi kan bruke Freuds ideer om ødipal relasjoner. Han basert hans ideer på gresk myten om Oedipus, den unge prinsen som hadde vært fostered som barn, og visste ikke sine foreldre. Senere han drepte faren i en kamp og deretter falt i kjærlighet og giftet seg med moren. Til slutt oppdaget sin mor hun hadde giftet seg med hennes sønn og begått selvmord. Oedipus deretter bli gouged egne øyne og snart døde full av skyld og anger for å ha drept og forårsaket dødsfallet av begge sine foreldre. Freud mente at denne tragiske historien viser også i det alle problemer som dukker opp i relasjoner og at de har opphav i vår første erfaring av forelsket i motsatt kjønn overordnede.


Oedipus komplekset er et trekantet forhold, fordi et barn kommer mellom hans eller hennes foreldre. Dette betyr vanligvis at det er en sterkere forbindelse mellom en overordnet enn den andre - den motsatte kjønn overordnet. Tidlig i livet det er en ekte kjærlig forbindelse mellom barnet og overordnet, men plutselig dette er brutt. Dette inkluderer en underbevisst seksuell elementet, som er hva begynner å skape problemer. Romantisk kjærlighet mellom en underordnet og en overordnet er tabu, og overordnet ofte vil være først til å bryte bond å unngå gå ut av integritet. Dessverre kan dette komme som en forferdelig sjokk til barn som deretter lider massiv forvirring og heartbreak og mener at kjærlighet er tatt bort. Det er rundt slike erfaringer at svært mange av oss først opprette en harme om vår overordnede eller foreldre, og deretter føler skyld for å være del av en ødelagt forholdet. Alle i en ødipal trekant føles stor skyld - forståelse at det er dette som vedlikeholder og replicates trekanter i senere liv er nøkkelen til slutt og escaping saker.


Hvis vi opplever en ødipal heartbreak som barn, er det sannsynlig at vi fortsette dette problemet i våre senere liv. Vi har sannsynligvis blandes med motsatt kjønn overordnede (en falsk form for bånd som er basert på frykt og skyld heller enn kjærlighet) og kan ha avvist eller tendens til å skyve bort våre andre overordnede. Det betyr at vi ikke har la den betydelige, motsatte-sex overordnet gå. Med andre ord har vi ikke gjenopprettes fra den opprinnelige heartbreak når våre motsatte-sex overordnede opprettet separasjon i relasjonen. Hvis vi ikke har la gå, det er ikke nok plass for en romantisk partner i våre liv, og forholdet uunngåelig lider. Enda verre, vi hanker etter de opprinnelige følelsene av romantisk kjærlighet som vi hadde med vår overordnede (riktignok subconsciously), og vi vil erstatte dem. En romantisk partner kan gjøre dette for en stund, men så begynner vår opprinnelige skyld rundt vår første tap av kjærlighet til å angripe oss. Vi antar at vår partner ikke er godt nok (de kan aldri være vår overordnede!), og søk etter en annen. Vi kan finne en slik person, men til slutt den gamle skyld og følelse av unmet behov vil vises igjen og ødelegge dette forholdet.


Ødipal relasjoner har derfor en forferdelig vane å gjenta seg selv før de er helbredet i sin kjerne. Dette er alltid om helbredelse skylden for vår opprinnelige ødipal separasjon. Det er skylden for å tro at vi ikke var god nok eller at vi gjorde noe galt, slik at våre foreldre vil avvise oss. Det synes sprøtt, men vi tendens til å klandre oss selv når våre relasjoner mislykkes. Dette er aldri sann, og ved å anerkjenne denne feilen er måten å helbrede våre problemer med juks og saker.


Hvis vår partner har strayed, vi kan forstå hva de må ha vært følelse for å gjøre det - de må ha noen ødipal skyld og en forelder som de holder til. Kan du identifisere overordnet og har ødipal problemer? Forståelse som dette vil hjelpe med tilgivelse. Vi kan også se på våre egne ødipal tendenser - har du noen gang hatt en affære, eller blitt tiltrukket av en annen person? Har du har over en tidlig heartbreak med en overordnet motsatte kjønn? Du vil vite hvis du har, fordi du vil ha en fullstendig likeverdig forbindelse med begge foreldrene og elske dem ubetinget og uten noen følelser av offer. Hvis du har et problem med Oeidpal kan du visualisere forgiving deg selv og dine foreldre og bringe dem tilbake sammen som partnere, uten at du blir i mellom dem.


Juks, er saker og utroskap bare rop om hjelp. Vi bare bortkommen når vi er fornøyd. En affære er en trekant så vel med oss, vår partner og den andre personen som danner tre hjørner. Vi må helbrede vår opprinnelige ødipal trekanter og tilgi dem i våre partnere. God kommunikasjon om unmet behov i en relasjon, vil alltid hjelpe. Ved å la gå av våre ødipal skyld, kan du ikke bare vil vi være mindre tilbøyelige til svik og betraying andre, men mange andre områder av våre liv vil flytte fremover som vi få mer selvtillit.

No comments:

Post a Comment