Saturday, March 10, 2012

Solving the Mystery of Hubby's Sex kuponger med hjemmevideo sikkerhet og spion kameraer

Sex kupong: De kan du kan starte en ny karriere


Mens du var jakt mann materiale, du ikke vare mye om kuponger. Ekteskap og barn endret alle at når du ble med i ekteskapelig bandwagon. Alt er innenriks bliss - kornblanding og dagligvarer kuponger som bidrar til din domestication. Plutselig tar verden et spinn når du oppdager sex kuponger i hubby's Koffert. Sex kuponger? Vel, vel. Som kunne ha fått ham ombord kuponger Kjøttsaft tog? Vil hjelpe video sikkerhetskameraer avsløre et X-faktor?


Din hjem sikkerhet videokameraer kan ikke hjelpe deg her med mindre hubby bringer kupong sponsor til middag, mens du er borte, og de snakker kuponger hele natten. Nå vet du kraft av kuponger som du ønsker for kuponger for spion Innretning. Men det er ingen kuponger for en bionic lytting apparat å smuglytte på hans telefonsamtaler eller en GPS mini tracking-enhet til å spore bilen hans.


Video sikkerhet kameraer vs. spion kameraer


Hvis video sikkerhetskameraer for hjem og kontor, er spion kameraer for tailing fusk ektemenn og kupong sponsorer. Sistnevnte er så små at de gjør en con artist ut av deg. Forestille seg hva du kan gjøre med den.


Men ditt hjem video sikkerhet kameraer er kablet til veggen, noen kanskje skjulested i utstoppede leker, masquerading som en Røykvarsler, eller Smart skjult i barnas innrammede bilder. Hubby vet hvor kameraene er og kontrollerer for å se om alle kameraer er på skjermen. Så ikke gå her; du trenger din egen spion Innretning å løse mysteriet rundt sex kuponger.


Hvis spionere og snooping er ny for deg, vil du fortsatt trenger nye triks for å lykkes i unmasking X-faktor fordi ikke nok bevis og badgering din mann ikke vil få deg overalt. Avslutte disse torturous gjette:


* Plante en liten kameraet bort på en bil dashboard-d'cor på Passasjersete.


* Hold rede på hans offisielle og uoffisielle tidsplaner.


* Insistere på medfølgende ham til office partene. Hvis han ikke vil gå videre til festen.


* Plante en bug i soverommet og i bilen for å registrere samtaler kan finne sted.


* Kaller ham pauser for office og invitere ham til lunsj med deg i en nærliggende diner. Kunngjøre sweetly du vil være der til han viser, så det bør være noen grunn hvorfor han ikke kan gjøre det.


* Snuse hans kasserte klær for ukjente parfyme og girly dufter. Kontroller at selv om han ikke er i det, eller du gi deg selv bort.


* Hvis han er ute av byen, hente navnet på hotellet han skal og ringe hans hotellrom foregi å bli Romservice følgende opp missus rekkefølgen for pate foie gras. Du vil bli overrasket om han sier at alt er i orden.


* Har et våpen til selv forsvar med deg; en pepperspray vil skremme dem av Hvis hubby prøver å true du.


Lever alltid se dine beste selv hjemme; han vil bli lurer på hvor du fant inspirasjon.


Suspicious som du er ikke mase og mope. Være din energisk selv og holde kontakten med venner. Som video sikkerhetskameraer vil venner det for deg når du trenger dem mest.

No comments:

Post a Comment