Wednesday, March 14, 2012

Overlevende ekteskapet: Hvordan overleve og overvinne Adultery

Ekteskapet er ødeleggende til ekteskap, uavhengig av omstendighetene som ekteskapet kan ha inntruffet. Dessverre er ekteskapet er altfor vanlig årsaken til smerte og kvaler til mange par.


Men det er ingen unnskyldning for ekteskapet og fornærmet ektefelle er ikke å klandre emosjonelle distraksjon eller unmet behov er en vesentlig årsak til fristelsen av har en affære


På refleksjon, hvis du oppdager at du har bidratt til problemet, omvende seg og holde i tankene når du vurdere din reaksjon på situasjonen og håndteringen av ekteskapet er svært komplisert, og det innebærer en rekke problemer som du må ta opp før du bestemmer dine handlinger.


Hvis din ekteskap var usunn til å begynne med, og din ektefelle act av ekteskapet var en kort levetid hendelsen som kom i en tid med svakhet, så det er viktig å vurdere. Hvis det er tilfelle, og din ektefelle er å være ærlig og angrende, er det foreslått at du tilgi din ektefelle og avstemme. En første forutsetning for å gjøre dette ville være enig sammen for å få ekteskap rådgiving for å "reparere" svake områder som kan ha bidratt til problemet og å gjenoppbygge tapt tillit.


Hvis din ektefelle er imidlertid trassig om hans eller hennes act av ekteskapet, og hvis det skjer fortsatt, og han eller hun nekter å stoppe, og hvis dette ikke er første gang det har skjedd deretter må svaret ditt være mye sterkere. Dette er når du kan vurdere separasjon eller skilsmisse muligens fordi bor i forholdet kan utsette deg for alvorlig sykdom, i tillegg til stor emosjonelle skade.


Hvis du bestemmer deg å bevege seg mot skilsmisse, anbefales det også at du får noen rådgiving for å hjelpe deg gjennom prosessen. Med dine følelser frazzled, kan det være en svært vanskelig tid der å lage lyd beslutninger alene så får noen mål inndata fra en tiltrodd leder eller rådgiveren.


Hvis din ektefelle er angrende, det vil ta deg litt tid til å gjenvinne din tillit for din ektemann eller kone, og det er opp til deg å tilgi din ektefelle og gjøre din del i å arbeide i relasjonen. Men det er opp til din ektefelle å arbeide for å reetablere tillit og som tar tid.


Gå gjennom kjølvannet av ekteskapet er mye som klagemålet død av en nær person, om du og din ektefelle avstemme, er det viktig for deg å gi deg rett til å sørge. Du har vært gjennom en fryktelig svik. Ikke la noen overbevise deg ellers. Det er normalt for deg å ikke være så muntre som du kanskje har vært en gang. Du har vært vondt, og disse følelsene av svik og sorgen er normalt og skal være ventet.


Som nevnt i begynnelsen, er ekteskap mye større enn de to personene som omgir det; Derfor, søker åndelig veiledning og instruksjon og/eller profesjonell hjelp kan ikke understrekes nok, og i tillegg er det en mulighet her å endelig håndtere problemer som kan fortsette å ødelegge ditt ekteskap Hvis venstre uløste. Det vil være hardt arbeid foran oss, men belønning kan være en PERLE av en relasjon.

No comments:

Post a Comment