Tuesday, March 13, 2012

Farlig tilknytning

Ifølge en slew av magasinet artikler, har utroskap, som brukte forstås av alle, blitt uklar rundt kantene. 'Emosjonelle utroskap' er et varmt tema, som om det bare har skjedd til noen folk som fordi menn og kvinner er mer fritt miksing, hanky panky er å være hadde uten sex, og det er akkurat som truer med å ekteskap som fysiske act.


Mens muslimer, for eksempel nekte selv å riste hånden av fremmed kjønn lest begjær innhentet dem, resten av oss har vært ganske lax, slik at følelser skal flyte uavhengig av ekteskapelig Frontene slik at ekspertene forteller oss. Faktisk, mange mennesker ikke bare la dem flyte men piske dem inn i et vanvidd, høflighet av Internett, som legger til en helt ny rekke muligheter for e-sjargong som e-jukse, e-cuckold og ofte ' e'er kjøre med en kvinne som han møtte på Internett.


Den nye oppbygningen av utroskap


Selv om statistikk variere med hver artikkel, er det generelt enige om at saker er soaring. Det kan virke vi adrift uten et moralske kompass, men i virkeligheten er det ideelle stedet for en mann, en kvinne sammen for livet har aldri vært universelt praktisert. Menn har vurdert det naturlig å ha kjærester og medhustruer, som den lange listen av royal mistresses bjørner vitne. Afrikanske samfunnet, er det ofte anses normalt, selv bilde-bygningen, å ha flere koner.


I noen kulturer, kan en kvinne ha flere ektemenn. Undersøkelser tyder på at i vest, kvinner er kveld ut spille felt, eller kanskje være mer åpen om deres vennskap med andre menn. Kvinner, med sin lengsel etter relasjoner, er mer sannsynlig å bli følelsesmessig involvert, mens menn er mer tilbøyelig til å være fysisk involvert. Problemet er at noen vennskap blomstre insidiously i kjærlighet og possessiveness før du vet ordet av det.


Som enkelt fører til tanken 'Det ikke fungerer for meg å være i min partnerskap/ekteskap noe mer'. Men å godta av denne posisjonen er vi som et samfunn, som individer det går amok med vår familie, vennskap og følelsesmessig og økonomisk sikkerhet. En affære deretter, med eller uten sex, vanligvis har stor ramifications og truer dypt med å den andre partneren. Så sikkert ingen ville risikere det uten en god grunn? Faktum er at vi gjør i våre millioner.


Hvorfor folk ta risikoen


En er tolkning at menneskeheten er urolig med ekteskap som det står, følelsen subconsciously at for to personer til å angi alle andre er mental, emosjonell, åndelige og fysiske behov, er å legge for mye belastning på relasjoner. Det har jobbet da vi bodde i utvidede familier, innenfor tilnærmelser lokalsamfunn; som ga oss mange flere mennesker til å elske og lean på som antagelig er naturlig. Kanskje vi er i en overgangsfase og vil en dag ser tilbake på kjernefysiske familien i isolerte esken som et eksperiment som er umulig. Vi vil lære å se etter hverandre bedre, uten å peke fingeren.


Flere samfunnsmessige endringer gjøre bygningen sterke bånd utenfor ekteskap i dag både enklere og mer fristende. En er at emosjonelle behov er ofte oppfylt mer av medarbeidere som forstår oss enn hjemme der småting, barn og bekymringer kan ta opp tiden må vi gjøre vanlige emosjonelle innskudd i ekteskapet.


Krisen er at menn og kvinner arbeider med folk som de respekterer, folk som de har intellektuelle interesser med, folk at de deler spenning over prosjekter, frustrasjon over tidsfrister. Og så forholdet begynner som en form for platonisk vennskap som er veldig dyp og rik. Og over tid de begynner å dele mer og mer av deres personlige liv sammen.

No comments:

Post a Comment