Monday, March 12, 2012

Tegn på at han er gift - 10 signerer en mann er gift

Hvordan finner jeg ut om noen er gift? Lær å få øye på Fortell tale signs som noen er å lyve for deg


Starter en ny relasjon med en mann du komme videre med er en god følelse er det ikke? Du ser alltid frem til neste gang du kan være sammen. Hjertet ditt starter å rase hver gang du tenker på ham, og du får sommerfugler i magen når han kaller deg på telefonen. Men hvordan vet du at han er å fortelle deg sannheten, og ikke bare være du for turen? Hvordan vet du at han ikke er gift allerede?


Du vil ikke kunne gjøre mest ut av ditt nye forhold, eller eventuelle relasjoner for saks skyld, inntil du finne ut sannheten om ham, og føler at du kan plassere din tillit til ham. Så hva gjør du Hvis du tror han kan være å lyve for deg? Her er de to trinnene du bør utføre for å sikre at han ikke er gift allerede og tillater deg å ha en lang og givende relasjon.


Trinn 1. Hvordan du kan oppdage løgn og tegnene på en juks kjærester


Her er en liste over 10 tegn som kan tyde på at din kjæreste ikke er å være ærlig med deg. Studere dem, og husk å se etter dem hver gang du er med ham eller snakke med ham.


1. Har han noen ganger avslutte nettpraten Internett uventet? Kona vandret i på ham da?


2. Er han motvillig til å gi deg hans hjem telefonnummer? Kanskje kan kona svare på det.


3. Han synes ikke opptatt av å ha deg til å besøke ham på hans sted.


4. En giftering eller et lys bandet på fingeren hvor det er ingen tan - hva en giveaway.


5. Kvinners intuisjon kan være skummelt noen ganger. Hvis du får en følelse at noe er ikke riktig, så det er ikke sannsynligvis


6. Han ikke alltid er konsistent med hva han forteller deg. Han fortelle deg noe annet forrige uke?


7. Spør ham outright hvis han er gift gjør ham synlig ubehagelig - bare prøve dette én gang.


8. Du får følelsen av at det er noe han ikke forteller deg.


9. Du har problemer med å finne ganger når han er tilgjengelig for å møte deg. Hva gjør han på alle disse anledninger?


10. Du får følelsen av at han er å holde deg unna visse steder - er at hvor hans kone kanskje?


Hvis du finner noen av skiltene i listen ovenfor deretter enten han er gift eller han planlegger en stor birthday party for deg og har han måtte fortelle deg noen white-løgn for å holde deg fra å gjette. Det er sannsynligvis en hel masse andre gode grunner til hvorfor han kanskje har løyet for deg slik at det ikke betyr nødvendigvis at han er gift. Hoppe ikke til konklusjoner ennå - du kan ødelegge en vakre ting hvis du er galt.


Trinn 2. Finne ut sannheten av hans ekteskapelig status ved å gjøre en online bakgrunnssjekk


Han kan eller kan være ikke gift. Han kanskje har eller ikke har en kriminell eller er en sex lovbryterens. Han kunne ha arrestordre etter eller blitt erklært konkurs. Dette er bare et utvalg av tingene som er din kjæreste kanskje prøver å holde deg og jeg tror at du bør vite om dem ikke du?


Finne ut svarene på disse spørsmålene og mer ved å gjøre en bakgrunnssjekk på ham. Det er lett å gjøre på nettet, og resultatene kan være verdt gull, uansett hva du finner eller ikke finner.

No comments:

Post a Comment