Thursday, March 8, 2012

5 Måter å avgjøre hvis din ektefelle er juks

Hvis du tror at din ektefelle kan være bedrager opp på du, du sannsynligvis føler heartbroken, forrådt, avvist, sint og mange flere følelser på dette tidspunktet. Imidlertid er det en virkelig trenger å gå gjennom denne smerten, eller er du bare tenke det? Det er mange forskjellige måter å finne ut om din ektefelle bedrar opp på du og 5 nedenfor er den enkleste.


1. Endrede rutiner – en ting du vil se etter Hvis du tror at din ektefelle kan være bedrager opp på du er hvis han eller hun endres deres rutinepreget plutselig. La oss for eksempel si de arbeider på en jobb der de aldri har hatt å bo sent, og plutselig, de har arbeidet mye overtid.


Et annet eksempel kan være hvis din mann eller kone har plutselig startet skal besøke venner i kvelden eller gå ut med 'gutter' eller 'ladies'. Mens dette ikke bety for bestemte at ektefellen er juks, er det absolutt et rødt flagg.


2. Endringer i utseendet – dette er en annen classic skilt. Hvis din ektefelle har kledd en bestemt måte i år, og plutselig de har endret sine utseende eller kjole, må du kanskje være mistenksom. De kan ha fått en ny hairstyle, forskjellige klær, plutselig startet på seg parfyme eller Köln, etc. Disse er alle tegn på at din ektefelle prøver å ser flott for noen andre.


3. Unexplained kall – Hvis din ektefelle cellen telefonregningen eller huset telefonregningen har hatt noen merkelige samtaler det siste, kan du ta en ekstra titt. Se etter en Gjenta nummeret som du ikke gjenkjenner. Også, hvis du har hatt henge opp samtaler, det kan være din ektefelle lover prøver å komme i kontakt med dem. Mens det er tilfeller av samtaler blir fakturert til feil konto, hvis dette skjer flere ganger, bør du begynne å få mistenkelig.


4. Gå raskt – har du lagt merke til din ektefelle får en telefonsamtale som var ikke viktig, men gjør en unnskyldning for å kjøre kort tid etter? Det skjer mye når noen er juks, og det kan være at din ektefelle lover kalles, og han eller hun løper ut for å møte med dem. Ta hensyn til din ektefelle og hvor mange ganger i uka de 'løpe raskt' eller få en nødoppringning fra en venn. Tilby casually å sitte med dem og se hvis de slår deg.


5. Nye seksuell atferd – en annen ting som mange mennesker oppdager når deres ektefeller er juks er at aktiviteten i soverommet endres. Det kan Startslakk eller stoppe helt – eller din ektefelle kan prøve nye og forskjellige ting som de har aldri prøvd før. Mens dette er ikke en bekymring av seg selv, når du er i kombinasjon med skiltene ovenfor, kan du finne ut hvorfor aktivitetene soverom har endret.


Det er mange forskjellige tegn som din ektefelle kan være juks, men disse er de vanligste. Mens hver enkelt av dem alene kan være ingen grunn til å bekymre deg, kan to eller flere sammen bety verste. Du kan bruke disse symbolene for å finne ut om det er juks din ektefelle.

No comments:

Post a Comment