Thursday, January 5, 2012

Bedragere: Bedragere for menn og kvinner de jukse med

Er du "annet" kvinnen? Finn ut om menn bedratt og typer av kvinner som de jukse med.


Menn bedragere jukse med kvinner som de har tilgang til. Overraskende, er mange mannlige bedragere ikke svært kresen med kvinner de jukse med, ofte juks med kvinner som er måten under status enn deres gjeldende partner i ser ut og etterretning. Noen ganger menn jukse bare fordi de har muligheten. Fusk er vanligvis gjøres ved tre typer menn: de med lav selvtillit aktelse, de som er misfornøyd hjemme og de som er redd av forpliktelse og søker "moro kjærlighet". Ifølge statistikk på snyting ektefeller, 50-70% av gifte menn (mellom 38 og 53 millioner menn) har jukset eller vil bedra sine hustruer. En fersk studie fant at to tredjedeler av koner (26-36 millioner kvinner) der ektemenn var juks hadde ingen anelse sine ektemenn hadde en affære - hovedsakelig fordi de ikke klarte å anerkjenne deres juks skiltene.


Gifte menn, spesielt de i langsiktige relasjoner, jukse hovedsakelig fordi de tror at å ha en kortsiktig affære løser eventuelle problemer midlertidig de har hjemme og hindre dem fra å 'skade' noen langsiktig. Faktisk at deres partner allerede vondt av deres mangel på oppmerksomhet og hengivenhet - og blir forhindret fra å finne kjærligheten også - ikke kommer inn i bildet. Det er tre problemer med denne metoden. Først, det stopper store konfliktene i forholdet blir utforsket, anerkjent og adressert. Sekund, det gjør situasjonen verre fordi kontakt bare beviser starkly hva mangler allerede hjemme, spesielt seksuelt. For det tredje, det bevisst overser det faktum at mannen tar hans hengivenhet andre steder som begs spørsmålet: Hvordan gjør gir ens selvbilde til noen andre Vis kjærlighet og hengivenhet for personen igjen hjemme og, accord henne på grunn av respekt for henne elske og støtte?


Menn som bedrager kvinner ved å holde relasjoner bortkommen gjennom en konflikt av persepsjon. Hva deres kvinner oppfatter menn ønsker fra dem kanskje ikke nødvendigvis hva disse menneskene faktisk ønsker, og kvinner søker sjelden å finne ut fordi de er redd for svarene. Så etter den gyldne perioden er over, søker når juks mannens begjær ikke er blitt oppfylt, bortkomne mannen snart oppfyllelsen andre steder. I mellomtiden, kvinner som berøres slå på menn og klandre dem for deres "dårlig" oppførsel i stedet for å se på seg til å se hvorfor de holdt seg i en slik horaktig situasjon. Det er alltid enklere å dømme andre fordi det slutter oss fra å se på oss selv. Men er kvinner som blir bevisst involvert med philandering menn ikke bedre enn philanderers seg.


Når vi snakker om berømte juks menn, er en av de første juks kjendiser som kommer til hjernen Hugh Grant, en stjerne på Hollywood-film. Mens dating Elizabeth Hurley, ble han arrestert i Hollywood for uanstendig oppførsel på et offentlig sted med en prostituert benevnt guddommelige Brown. Kort tid etterpå Hugh ga en offentlig unnskyldning på Tonight Show med Jay Leo og i stedet for hans utroskap som berører hans offentlige bilde negativt, den faktisk økte hans popularitet. Dette var tydelig i hans fortsatt filmruller og når han begynte en socialite og en ambassadør for Unicef Jemima Khan, ex-kone til Imran Khan.


Ifølge en ekteskapet målingen av over 300 kvinner utført av http://www.WomanSavers.com, over 48% av kvinnene har saker med forpliktet menn har bedt dem til å forlate sin partner. Dessverre si statistikk at menn sjelden forlater sine hustruer for en elskerinne og selv om de gjør, de er svært sannsynlig å jukse på sin elskerinne gjentatt sine horaktig mønstre.


Et tydelig eksempel på en mann som juks ville være hvis en mann skulle regelmessig ta én bestemt kollega ut til lunsj eller middag møter. I de fleste tilfeller vil det være trygt å anta at hun tilbyr ham mer enn bare en diskusjon om arbeid. Hun er også trolig gir ham med emosjonelle companionship, gi ham en mulighet til å dele sine tanker og følelser.


Menn som er juks følelsesmessig ofte begynne å stille spørsmål om hvorvidt de bør se at en bestemt kvinne så mye som de er nå. De vet dypt nede innsiden som hun betyr mer til dem enn bare en vanlig kvinnelig venn, og derfor føler en grad av skyld for å se henne.


I henhold til den nyeste forskningen har en i fem gifte kvinner hatt en flørt i siste, de høyeste tallene noensinne er registrert. Faktisk er tallene for juks koner nå nesten lik over for fusk ektemenn. Dette kan skyldes at dagens samfunn har gitt kvinner tillatelse å være seksuelt aktive. Imidlertid vanligvis menn og kvinner jukse av forskjellige årsaker, og det er klart at menn synes å jukse mer for seksuell oppfyllelsen og kvinner utro for emosjonell oppfyllelsen. Om menn og kvinners grunner for juks endre i fremtiden, gjenstår å se.

No comments:

Post a Comment