Saturday, January 28, 2012

Argumenter for og imot av en juks ektefelle støtte gruppe

Juks ektefelle støtte grupper er, dessverre, økende rask tallene hele verden som flere og flere mennesker er å snu til hverandre for veiledning og råd men mai hva en person oppfatter som en negativ kvalitet faktisk være en positive aspektet av hele støtte gruppe prosessen, så mye som noe vi må bestemme på, beslutningen om å bli med en juks ektefelle støttegruppe hovedsakelig koker ned til å være bare et spørsmål om personlige mening og valg.


Hvilken type person er du? Er du en introvert eller permanent? Liker du dele dine følelser og meninger med andre, eller er du mer av en stille, tight-lipped type person? Foretrekker du en elektronisk kundestøtte-gruppe der du kan kommunisere med andre via forum innlegg, e-post og direktemeldinger, eller ville du heller delta møter i person slik at du får veldig kjent med folk og raskt lærer deres historier?


Svarene på alle disse spørsmålene skal hjelpe deg å avgjøre om en juks ektefelle støttegruppe ville være noe til nytte for deg, eller hvis du er bedre å finne en annen form for støtte til å komme gjennom dette tøff tid. Men, som det gamle ordtaket går, det er egentlig ingen skade på prøver og hvis du finner ut at det ganske enkelt ikke for deg, bare la gruppen og ønsker alle godt i deres fremtidige sammenhenger.


Elendighet gjør kjærlighet selskapet


Når en ektefelle har vært utro, og har brutt den ultimate hellige vows av ekteskap, for ikke å nevne ditt hjerte og tillit, kan ofte lange veien til utvinning, med eller uten dem i livet ditt, absolutt være en ensom. Men etter at han kom en støttegruppe, går ensomhet definitivt rett ut av vinduet som du vil raskt bli omgitt av mennesker som allerede vet hva du går gjennom og vil være der å låne øre eller noen oppmuntrende ord når du trenger dem.


I tillegg til ekte omsorg og fellesskap som du finner på disse typer fora, det er mange andre fordeler med å være hadde slik som virtuelle biblioteker med informative artikler skrevet av rådgivere og lært folk i alle turer av livet tilby uvurderlige råd, så vel som tallrike referanser og henvisninger og også koblinger til ekteskap rådgivere og skilsmisse advokater over hele verden.


Å bli Mired i sinne


Mange ganger vennskap formes raskt blant deltakere på en støttegruppe, som er absolutt en positiv ting for en kan aldri ha for mange gode venner eller for mye støtte, med mindre imidlertid disse vennskap er basert rent på sinne, med én person fôring av den andre er selv-ødeleggende tanker og atferd.


Dette er definitivt en av ulempene ved enkelte juks ektefelle støttegrupper, selv om det kan unngås ved å følge veiledning av gruppens ledere eller moderatorer, i tillegg til å huske på hva Hovedhensikten med å delta var i utgangspunktet til å helbrede deg selv og bli frisk, uavhengige og lykkelig.

No comments:

Post a Comment