Friday, January 27, 2012

6 Tegn av kvinnelige utroskap: Hvordan vite om din kone eller venninne er juks på du én gang For alle!

Selv om det er sant ingen ønsker å finne ut sin kone eller venninne har blitt bedrager opp på dem, og har vært betraying stoler, for ikke for å nevne utsette dem for en mulig verten for seksuelt overførte sykdommer, beskytte deg selv og interessene dine beste er noe seriøst tenker på, spesielt hvis du har at gnawing følelse i gropen av magen som aldri synes å gå bort.


Her er seks klassiske tegn for kvinnelige utroskap, bør du være på utkikk etter:


1. Tilsynelatende kjedsomhet: Hvis to av dere en gang hadde en god rapport, likte hverandres selskap og virkelig likte tilbringe tid sammen, men nå synes hun fjernt, opptatt eller Generelt disinterested i deg, ta en nærmere titt for å finne ut hvorfor dette kan være. I de fleste alle forhold vil at elektrisk gnist som er tilstede i begynnelsen uunngåelig falme over tid, men endre til noe annet, og like så behagelig, manifesting seg selv som en følelse av komfort og stabilitet. Og det er definitivt en som er forskjellig mellom komfort og kjedsomhet.


2. Endringer i utseendet: endringer i utseendet er en vanskelig en som kvinner ofte endre sin frisyrer eller prøv forskjellige makeup eller ting som vil gjøre dem vises yngre eller gjøre dem føler attraktiv, men hvis henne negler er alltid gjort nå, håret er alltid akkurat slik og hun er dressing nå mer provocatively enn noen gang før, bør du kanskje lurer på hvorfor.


3. Mangel på interesse i sex: det er ingen tvil om kvinner sex og stasjoner avvike fra menns og hormonal endringer, stress, arbeid og håndtere barna kan komme sammen for å lage den beste formen for fødsel kontroll noensinne tenkte på, avholdenhet, mangel på ønske kan også indikere noe annet som skjer bak kulissene.


4. Unexplained telefonsamtaler: Generelt, kvinner har en tendens til å tilbringe mye tid på telefonen, men hvis din kone forlater rommet til å gjøre et anrop eller hopper ut av hennes hud hver gang telefonen ringer, er det sannsynligvis trygt å si at det er på tide å våkne opp og lukte kaffen.


5. Unexplained gaver: kjæresten din plutselig dukke opp for datoer på seg nye og dyre ser, smykker som du ikke har gitt henne? Hva med klær, gjør hun alltid synes å ha en ny drakt, men du er vel klar over hennes økonomiske situasjonen, og hun ikke kan synes å forklare hennes newfound rikdom?


6. Unexplained fravær: Hvis din kone eller venninne er vanligvis rett tid og er der hun sier hun vil bli, deretter ta oppmerksom på eventuelle endringer i denne virkemåte som ikke kan tilskrives prakt. Tilbringe mer tid med "jenter" enn normalt, og går ut i helgene oftere uten inviterer deg til å komme sammen skal også gi deg grunn til bekymring.


Mens hver av disse symbolene på egenhånd ikke kan nødvendigvis som en kvinne er utro, hvis to eller flere av dem er forekommende sammen, så det kan definitivt være tid til å begynne å betale oppmerksomhet og få noen sannferdig, ærlige svar.

No comments:

Post a Comment