Tuesday, January 24, 2012

Fange en mann som juks - hva gjør viet menn føles som etter juks?

Knuse mann stolthet


Brit Ekland uttalt én gang at hun hadde aldri sov med gifte menn, men i den forstand at hun aldri gjorde det aldri med lykkelig gifte menn.


Ved første øyekast, er den kompatibel at menn føles ganske bra etter juks.


I tid, på grunn av ekteskap samsvar og monotony, har det vært vist at menn føler seg fanget, tenker på at deres hustruer ikke kan forstå dem, og derfor lider av denne situasjonen. Etter juks, menn har en merkelig følelse av lettelse som er kombinert med velferd og sin essens kan ikke nektes.


Videre menn er tegnet av lidenskap og etter hovedtrekk menn har tatt en falsk trinn, er det interessant at selv om mange innrømme at utroskap er dårlig, mange av dem som fremdeles praksis det. De unnskyldninger for mye, opprettholde men at de kan knapt mestre psykologiske sult for sex og blant dem som gjør det igjen er det en måte å opprettholde sitt ego.


Mennesker føler sterke, og deres maskulinitet blir synlige når de er i nærheten av kvinner og har muligheten til å ta vare på slike sensitive, anbud og lydig personer som dem. Når juks, menn ofte føler seg neglisjert og villedes av illusjon at deres hustruer ikke fullt ut forstå dem og ikke tilbyr respekten de trenger.


Unhappily, etter juks, mannen finner seg selv uten noen dråpe respekt og verdighet og videre, han innser at han hadde respekt grenset til sin kone, for ikke å en hemmelig kvinne med ingen følelse av forpliktelse. Det er viktig å huske på at når vi antar ansvar, vi må være forsiktig fordi vår frihet er i spill.


Anger følelser


Et viktig aspekt er at etter ekteskap, menn bli mye mer vant med kvinner rundt dem, og representerer en attraksjon mot det motsatte kjønnet. Under disse omstendigheter har utro mannen at han aldri ment å forlate sin kone, men ønsket å bli involvert i en hendig affære å tilfredsstille hans behov. De fleste kvinner som arbeider med gifte menn relasjoner avslørt den viktigste grunnen som de endte det var deres ekteskap; det minnet menn om deres feil, og fordi de ikke var villig til å forlate sine koner, relasjonene hadde ingen fremtid.


Selvfølgelig, det er menn som stor tro på at de kan tilby ubetinget kjærlighet til sine hustruer, og fortsatt ha sex med andre kvinner, uten noen harde følelser; etter deres mening er forholdet bare en fysisk en, uten alle emosjonelle opptreden å være involvert. På grunn av menn powerlessness å tilby integritet, gift mann som jukse føler at de aldri forlatt sine kjære, bare involvert i en uviktig fysiske affære.


Til slutt, anger følelser bevise gifte menn som balanse de leter etter ligger i ekteskapet, og denne troen er en krever i for å unngå fremtidige feil. Den utro mannen vet at hans gjerning skyggelegge deres ekteskap, alltid minner dem om hans utroskap. Og denne situasjonen kan forbedres, men det trenger mye kjærlighet, engasjement og viktigst, tillit og gjengivelse. Dette er selvsagt et klart bevis på prisen betalt når du begår denne typen tull. Derfor er det bedre å tenke to ganger før juks, og i et ekteskap er det avgjørende eksistensen av avtalen og kommunikasjon mellom samarbeidspartnerne.

No comments:

Post a Comment