Friday, January 13, 2012

Hvordan fortelle Hvis din kone bedrar og enda viktigere hvordan å stoppe hennes juks!

Først av alt vi se på det åpenbare tell tale signs, at din kone bedrar, det er mange av dem, men jeg tror disse er best.


1. Plutselig tar hun fire timer å få klar i stedet for to!
Dette er en av de beste tegnene, utseende! Nye hår stil eller mye mer jevnlige besøk til frisørsalong, ulike parfyme, nye klær, nye undertøy har henne negler gjort, etc, etc.


2. Nips til butikken kledd immaculately og returnerer to timer senere å si hun møtte en gammel venn fra år siden.


3. Hun panics når telefonen ringer.


4. Her er en klassisk, mindre kranglet hjemme, hun ikke oppmerksom hvis du går med gutter, hun lar deg gjøre ting hjemme der hun alltid pleide å stønne, nag og gjør en stor del om det.


Vel, det er bare noen av de bedre juks kone tegnene, åpenbart det er mye mer. Disse skiltene bety ikke din kone bedrar definitivt, men jeg vil begynne å ta en nærmere kikk på hennes handlinger og bevegelser. Vennligst hoppe ikke i skriking, bare for å finne ut du var galt, dette kan være katastrofale.


Men hva også interesserer meg er hvor å opphøre utroskap.


Hvor å opphøre din kone juks i første omgang.


Være en gentleman! Høres virkelig banal, men en dame liker å være oppstyr over, har hun å føle seg elsket og behov. Kjøpe henne noen blomster, sjokolade, ta henne ut på middag på kino. Disse er ting hver ektemann eller kjæreste bør gjøre med jevne mellomrom, betyr det at ikke du ikke å gå gal, men en gang i uken, eller enda en gang i måneden, gjøre henne føler spesiell.


Hun trenger å være din beste venn, må du snakke regelmessig om alt og alt, ta mer av en interesse for ting som din kone liker, og deretter gjøre noe rundt i huset som du ikke vanligvis gjør, som å samle vask, bading barna, du kan allerede gjøre disse, men bare gjøre en liten innsats for å hjelpe med ting du ikke normalt gjør.


Hvis du leser denne artikkelen, du sannsynligvis har mistanke om din kone bedrar, vite hun bedrar, eller har blitt lurt på og ikke vil at det skal skje igjen. Det er ikke hyggelig og også mannen er vanligvis sist til å vite når hans kone har blitt bedrager opp.

No comments:

Post a Comment