Tuesday, January 3, 2012

Juks og utroskap statistikk: er menn juks mer enn kvinner?

Nyere studier avslører at 45-55% av gifte kvinner og 50-60% av gifte menn delta i extramarital sex på noen tid eller en annen under deres forhold. Har disse utroskap statistikk synes en smule oppsiktsvekkende? Disse funnene tyder er at om lag en halvparten av alle gifte menn og kvinner søker intimitet utenom forpliktet forholdet. Men hva betyr dette egentlig betyr, og hvorfor antall menn og kvinner har extramarital saker så høy?


Dette kan komme som en komplett overraskelse, men mest extramarital saker er ikke om sex. Hva da, er den viktigste faktoren som forårsaker utroskap? En bør ta hensyn til grunn folk flest finne intimitet med noen utenfor deres ekteskap er fordi deres emosjonelle behov ikke blir oppfylt. Ja, det er sant i de fleste tilfeller av utroskap om som ønsker å føle følelsesmessig koblet til noen.


En bør innse at forslag ikke kan være spesielt populært, særlig blant menn og kvinner som er på mottakersiden av vantro. Selvfølgelig, å finne ut at din ektefelle eller partner har jukset på deg er sjokkerende og smertefull. Innser at du bare et annet tall som legger til utroskap statistikken er ikke noe du ønsker å flaunt.


Ifølge en meningsmåling over over 1100 kvinner utført av http://www.WomanSavers.com, over 62% av kvinner tenkte at menn jukse mer enn kvinner. Men i en lignende WomanSaver målingen av over 850 kvinner sa bare 67% de ville aldri Bedra sin partner. Ifølge gjeldende utroskap statistikk 60% av menn og 40% av kvinnene er involvert i extramarital saker. Disse tallene er enda mer drastisk når det totale antallet ekteskap er vurdert. Fordi det er mindre sannsynlig at alle menn og kvinner har extramarital saker gjør skje giftet seg til hverandre. Minst halvparten av kvinner har saker er gift med den menn er ikke inkludert i 60% av menn som har saker, og minst en partner har en affære i ca 80% av alle ekteskap.


Med denne studien kan du se at mange ekteskap er å bli berørt, og det er urimelig å tenke saker er på grunn av feil og mangler i individuelle ektemenn eller koner. La alene hele verden, bare i U-S, 17% av divorces er forårsaket av ukjent misoppfatninger som utroskap. Det finnes enda sterkere bevis som viser at det er en høy korrelasjon mellom on-line utroskap og påfølgende sanntid seksuell saker.


Realiteten er at det finnes en rekke unsatisfying og tomme relasjoner der ute, men men grunnen til at utroskap statistikk er så høyt som de er fordi folk plassere en høyere verdi på deres karrierer, barn, venner eller hobbyer og ikke på sine relasjoner med sine partnere. Tenke på det, når du forsømmelse noen av disse områdene, er det bare et spørsmål om tid før de forverres og til slutt føre til sin tidlig død. Feil i forholdet blir overhengende. Hovedpoenget er at hvis du vil unngå å bli ennå en annen sak som legger til utroskap-statistikken, og du må nurture og prioritere ditt forhold til din ektefelle eller partner. Som du kanskje har allerede funnet ut, i motsetning til fly, kan ikke relasjoner vedlikeholdes på "auto-pilot".

No comments:

Post a Comment