Sunday, January 1, 2012

Aluminiumsfolie bedragere med CCTV Video sikkerhet

Juks kan ikke være en form for kunst, men det er sikkert like gammel som vitenskap seg selv. Så tidlig som i gamle OL, løst boksere allerede sine kamper. I hesteveddeløp i viktoriansk England er det ikke uvanlig for ri å kaste bort i bytte for en sjenerøs bestikkelse spillet. Under Song-dynastiet i det gamle Kina var forskere patted ned før du tar sivil tjeneste eksamener. Arbeidsgivere i middelalder-England LED ofte hodepine stadig prøver å hindre juks av ansatt arbeidstakere. Men hvis du tror juks er noe mindre frodig i dag sammenlignet med de gamle dagene, tro om igjen. Som kunst, vitenskap og bakterier, juks har utviklet seg. Bedragere er faktisk fortsatt kontinuerlig oppdagelse innovative måter å vinne uten å spille fair. Takk til video sikkerhet, men vil bedragere ikke lenger alltid triumf til slutt.


Kun


Video sikkerhet innebærer Kameraovervåking eller CCTV. I motsetning til andre TV-programmer er CCTV ikke tilgjengelige for publikum å se. I stedet, kretser brukes til å koble bestemte mottakere til TV-kamera. CCTV har mange bruksområder. Mennesker kan for eksempel se ulike industrielle observasjoner fra en avstand. CCTV brukes også i noen sportsarrangementer, for eksempel boksing kamper. Universiteter bruker ofte CCTV, også, til å overføre forskjellige medier, for eksempel tape videoinnspillinger relayed å avstand innlæring studenter. I akademia, men har CCTV et annet formål. Det hjelper skoler ta testen bedragere red-handed.


Studere båndet


I mange asiatiske land er høyskole entré eksamener nesten life-or-death anledninger. Ikke overraskende, er juks et frodig problem. Om juks er like gammel som åsene, er å bryte ny Mark studentenes metoder. I Kina, kan noen organer gi deg en «double» å ta din universitet entrance eksamen for deg. Hva er enda mer interessant er at disse organene garantere at ikke bare vil se din klone ut som deg, han eller hun vil ess test, også!


Dette er hvor video sikkerhet ser et praktisk program. Mange lærere i Asia har fått nok. For eksempel i en indisk universitet, ble CCTV installert for å overvåke elevene tar en svært viktig eksamen.


CCTV passerer testen


Et økende antall utdanningsinstitusjoner over hele Asia nå bruke CCTV video sikkerhet til å overvåke testen. I ett tilfelle i Kina fanget CCTV lykkes elevene diskuterer eksamensspørsmål og levere eksamen notater til andre elever. Hva gjorde det enda verre var at læreren så disse foregå, men valgte å ignorere dem. I en annen klasserommet på et annet land, studenter handles Svarark, diskutert eksamen og kroppsspråk som brukes til å sende signaler til hverandre. Alle disse tok sted mens personell administrasjon av testen strolled fra klasserommet døra til lobbyen utenfor.


En Ounce av forhindrer


Video sikkerhet via CCTV er en effektiv og kostnadseffektiv måte å fange bedragere. Dessuten kan installerer CCTV være enklere enn du forestille deg hvis du følger disse enkle trinnvise fremgangsmåter:


1. Vurdere hvor kamera og utstyr for overvåking skal plasseres. Faktorer for å vurdere inkluderer måler lysforholdene i rommet og kor langt borte testen vil være fra kameraet.


2. Det neste trinnet er de mest viktige og utfordrende aspekt av installere video sikkerhetskomponenter: ledninger. Kvalitet, lengden og plasseringen av ledninger er ekstremt viktig for på rommet video sikkerhetssystemet.


3. Bruk skruer, Fest kameraet til en montert hakeparentes. Gjør deretter en grov justering av kameraets posisjon.


4. Koble skjermen og opptaker.


5. Til slutt, aktivere CCTV-systemet og gjøre noen endelige justeringer kan være nødvendig. Først aktiverer kameraer strømforsyning, skjerm og DVR-systemet. Deretter kontrollerer du at kameras view er den du ønsker.


Fusk er ikke ny, men kanskje dagens hektiske verden og produktive deling av informasjon har gjort det mer fristende enn noensinne. Likevel, CCTV video sikkerhet har blitt et nyttig verktøy for å undervise elever en eldgamle leksjon. I grand ordningen ting betaler ikke den å jukse.

No comments:

Post a Comment