Saturday, December 31, 2011

Utroskap oppdaget: Hvorfor han/hun vil ikke fortelle meg sannheten?

De opptrer utroskap det er ofte en sterk trenger å vite detaljene. hva har skjedd? når? Der? hvorfor? osv. Årsakene til disse spørsmålene er undersøkt i min første artikkel om dette emnet: "utroskap: Hvorfor trenger å vite er så sterk."


Du trenger å vite, men hans/hennes lepper er forseglet eller går unna, ignorerer eller omgår dine spørsmål, setter det tilbake på deg, fornekter eller gjør andre tall på deg til å holde deg unna å vite hva som egentlig skjedde. Det er forutsigbar årsaker til hvorfor dette skjer. Her er noen av dem:


1. Din partner/ektefelle er involvert i en affære med "Jeg vil ikke si nei". Partneren din er sannsynligvis en person pakket opp i sin egen livsstil med ego og personlige behov. Han kan rationalize virkemåten og faktisk kommet til konklusjonen at han har rett til å få hans behov møtte på denne måten. Tross alt, er han en slik storsinnet person! Bunnlinjen: dine behov og bekymringer egentlig ikke noe! Han ønsker ikke å snakke om dem og ser absolutt ingen grunn til å få "bogged ned" i det som er viktig for deg.


2. Din ektefelle/partner er involvert i en "Jeg kan ikke si nei" affære. Partneren finner det smertelig vanskelig å svare på behovet for å vite ut av skam og skyldfølelse. Hun ser hennes handlinger blir mer og mer ødeleggende og nedverdigende på ett nivå, og mener, igjen på en unspoken nivå vanligvis at hun har mindre og mindre kontroll over hennes handlinger. Skyldfølelse og skam følge utroskap med self-promises å bryte av virkemåten. Disse løftene er imidlertid vanligvis brutt. Hun er skamme seg for deg å vite denne kampen.


3. Din partner/ektefelle er involvert i en "hevn" affære. Han ønsker du å vri. Dette er kanskje ikke foran og sentrum i hans bevissthet, men like under overflaten er noen harme og sinne, uansett grunn, rettet i retning. Han mener: "Hmmmm dette er payback tid. bra. Nå vet hun hva det er for å være på mottakersiden. Jeg vil fortsette dette for en stund... og nyte hemmelighet hennes Pine. Jeg vil ikke gi henne tilfredsstillelse av å svare i en beskyttende måte til hennes behov."


4. Din partner/ektefelle er involvert i en affære med hensikt på bevise hennes ønskeligheten. I noen tilfeller hvor det er en historie om seksuelt overgrep som et barn, eller voldtekt som voksen, partneren kan fordeler "saken" i graden at hun ikke kan bevisst huske detaljer eller hendelser for hennes utroskap. Utroskap kan tjene på en pre-conscious måte, som et forsøk på å endre den smertefulle seksuell historie. Hun kan ikke huske faktisk hva du ber om.


5. Din partner/ektefelle er involvert i saker som: "Jeg falt ut av kjærlighet" eller "Min ekteskap gjorde meg gjøre det" eller "Jeg ønsker å være nær til noen... men ikke kan stå intimitet." Utroskap i disse tilfellene representerer ofte, behovet for å håndtere avhengighet saker. Ved at jeg mener, partneren kan definere seg selv i form av hvordan andre svare på ham i stedet for hans indre verdier, standarder, formål, etc. Denne personens liv er pakket rundt andre. Og hans liv er fortsatt pakket rundt deg. Du ønsker å vite. Han ikke fortelle deg... for frykt for "sårer deg" eller bli embroiled i smerte eller konflikt fra som han tilsynelatende kan ikke frigjøre. Hva du (eller andre) tenker, føler og hvordan du reagerer er også viktig for ham.


Som du ser, er grunner for ikke å få informasjonen du trenger for din egen oppfatning av validering og anerkjennelse variert og ganske komplisert. Tillat deg selv å stå tilbake og undersøke temaer og mønstre du støter på. Med makten av denne kunnskapen få du friheten til å bruke forskjellige strategier og taktikk for å jobbe mot oppløsning.

No comments:

Post a Comment