Friday, December 16, 2011

Tips For å fange en juks ektefelle

Kjærlighet kan være blind, men beilere burde ikke alltid være blind for misdemeanors av deres elsket seg spesielt når det involverer allerede juks. Ektefelle som har jukset på hans partner kan vurdere det bare en harmløs flørt eller en fleeting affære, men uansett graden av forhold som han har hatt med en annen, er det fortsatt kalt juks.


Juks er den verste formen av misbruk ektefelle kan forplikte mot hans partner som det er allerede vurdere et svik av vows de tok da de giftet seg. Oppdagelsen av loven av juks av den andre ektefellen kan du bryte ekteskapet, eller gjøre det sterkere avhengig av styrken av sin kjærlighet for hverandre.


Uansett hvordan to folk elsker hverandre, deres menneskeheten og ufullkommenhet kunne ikke holde dem fra begå feil og skader den andre. De fleste mennesker som cheat si de ikke har til hensikt å bedrager og å skade den andre ektefellen. Vanlig alibi er, det ikke var planlagt, det bare skjedde.


Mens folk flest ønsker sine relasjoner være åpen, ønsker ingen virkelig å bli fortalt at han er jukset på. En ektefelle forventer ærlighet fra den andre, men har han råd til å godta sannheten, spesielt når det involverer bedrag av den andre?


En person som har en juks ektefelle ville ved først være i en tilstand av fornektelse. Selvfølgelig, er dette en vanlig reaksjon fordi ingen person som ønsker å tro at den andre ektefellen kan bedra ham eller henne. Self denial går på før da ledetråder for liten og hvit løgnene blitt tydelig og skjærende at ektefelle blir lurt på kan ikke lenger bære for å holde oppdagelsen til seg selv.


Tips om å fange en juks ektefelle


Hvis du allerede har mistanke om din ektefelle for juks på deg, og du vil fange ham, er den beste løsningen å holde stille og ikke gi juks ektefelle noen hint på dine mistenksomhet. Det vil skade for å opptre som en dum ektefelle, men denne holdningen vil tillate partneren din til å være mer uforsiktig om hans bedrag.Aldri gjøre anklage med mindre du har solid bevis på din ektefelle bedrag.


Du må handler dumme, men Hold øynene åpne for eventuelle feil din ektefelle kan forplikte seg underveis. Hvis du brukte til å være så klarerer som holde du aldri kategorien av din ektefelle aktiviteter, nå du bør være mer årvåken og observant. Små ting som din ektefelle hush samtaler på telefon eller feil tall bør bli sett.


Være skeptisk til tider når din ektefelle har å gå på turer uten deg. Sjekk alltid hans lommer for noen anelse som kvitteringer, notater skrevet på silkepapir eller hotellet i kamper. Du bør gjøre ikke planlagt turer til din ektefelle kontor med alibi som du ønsker å bli med ham til lunsj.


Dette høres kanskje meningsløs men hvis du har passord til din ektefelle e-post og deretter sjekke sin e-post i en offentlig datamaskin eller Internett-butikk. Hvis ektefelle er en mobiltelefon bruker, så sjekk på sendte, Innboks og utkast boksene på sin telefon. Du vet aldri hva du skal finne. Eller når du ringer din ektefelle, ikke slår av telefonen etter samtalen. Noen ganger mobiltelefoner er ikke umiddelbart slukke av brukeren og kan du fremdeles lytte til hva som blir sagt på den andre linjen.


Også sjekke for enhver endring i holdningen til din ektefelle mot deg. En ektefelle som plutselig blir omsorg og som plutselig husker fødselsdager, jubileer og andre spesielle anledninger kan være en philandering ektefelle. Denne holdning resultater fra alle skyldig din ektefelle kan ha mot deg på grunn av hans juks.


Hvis din ektefelle som begynner å bli mer irritabel og som gjør det et poeng å kjempe deg på noen spørsmålet kan bare være på utkikk etter en god mulighet til å komme vekk fra huset uten å være mistenkes. Det kan også være din ektefelle måte å møte skyldige følelser. En ektefelle som er juks vil mest sannsynlig forsømme noen ekteskapelig plikter å uskyldige ektefelle og barn.


Får en bekreftelse på at ektefellen din er faktisk har en affære, kan være hurtful, og kan føre til usikkerhet og depresjon. Men er det bedre å konfrontere dine mistanker før alt blir for sent, og du kan ikke lenger lagre ekteskap og selv esteem.

No comments:

Post a Comment