Monday, December 5, 2011

Hvorfor Today�s samfunnet aktivt oppmuntrer juks ektefelle

Det er mange teorier bak hvordan du kontrollere din kjønn kjøre, og hva tvinger folk bort fra monogamous forhold men en klar fakta slik vi kjenner det, er at dagens stadig økende samfunn er en yngleplass for juks ektefelle.


Forskere karakterisere en monogamous forholdet som et par som deler den samme hekker i en felles territorium, men viktigst 'ha jevnlig kontakt'. Det har tydelig blitt bemerket at monogamous menn er involvert i foreldrenes omsorg, bruke energien å sikre trygghet og sikkerhet for sin familie og Avvis inntrenging i hekker. De som nyter en større frihet i livet og vandre rundt en bredere territorium er mer sannsynlig å jukse på deres ektefelle enn noen som nyter rammen av en helt omfatter og nært forhold.


Mest monogamous dyrene er fugler med over 90% av arter som er sammenkoblingen opp med eksklusive rettigheter og felles foreldrenes omsorg. Ikke alle forskere er enige, men bevis antyder at fuglene Vis langt mer forpliktelse til sine partnere og familie enn mennesker med svært få utmelding å oppgi sine oppgaver som ektemann, far og familie leverandør.


Hva er interessant å note og et faktum som deretter kan være knyttet til samfunnet vårt kontinuerlig endring er at monogamy (i kvinner) sjelden skjer når kvinnen er igjen for å streife omkring en større territorium med gratis tilgang til andre menn avvise rammen av et enslig miljø. Deretter er det enkelt å se at dyr, så vel som mennesker er utsatt for juks på deres ektefelle når det kommer til en salgsmulighet, slik de ser det, blir levert til dem på en plate.


Når studere naturen og kombinere det med det vi nå ser i samfunnet deretter mer lett å forstå det samfunnet som vi nå vet at det er å utvikle på en måte som aktivt oppmuntrer både juks menn og juks koner for å søke seksuelle relasjoner utenfor av ekteskapelig sengen. Det stadig økende antallet snyting ektefeller har en tydelig kobling til livet som vi nå lever.


Friheten som vi har i vår moderne verden med generelle praksis for partnere nyter ulike aktiviteter og generelt gjøre sine egne ting i mye av fritiden fungerer som en katalysator for snyting ektefeller.


Hvis du vurderer hvor enkelt utroskap kan oppstå og forstå hvorfor vi er, på en måte, channeling våre relasjoner på en måte som aktivt og åpenlyst oppfordrer juks vi begynner å forstå og akseptere teorien at for et forhold til å vokse og blomstre du har å tilbringe kvalitetstid sammen med din partner og ikke basere et forhold rundt skip som passerer i natt.

No comments:

Post a Comment