Wednesday, December 7, 2011

3 Varseltegn en juks kone

En juks kone kan føre til mye følelsesmessige traumer, for ikke å nevne skade det kunne føre til en familie. Som blir sagt, er det svært viktig at du er i stand til å gjenkjenne tegn som tyder på utroskap og juks mens det er tidlig. Bare da kan det være noe oppløsningen til problemet – og som på en måte som relasjonen og familien er lagret.


Her er noen tegn til hustruer jukse. Du må være observant skal kunne legge merke til dem i det hele tatt. Dette problemet er særlig beregnet når du putter i betraktning det faktum at de fleste menn er for opptatt på jobb for å kunne merke subtile problemer hjemme.


(1) Mistenkelig sinn


I et normalt forhold, kan de fleste alt som skjer rundt om i hjemmet forklares. Men glemme de fleste hustruer som lure noen ganger å dekke deres spor og lar hint til noe alvorlig som bør gis oppmerksomhet.


Hvis du oppdager plutselig tap av din kone klær eller unexplained tilstedeværelsen av prevensjonsmidler må du kanskje å ekstra fordel ørene dine ytterligere etter ledetråder. Noen ganger mystisk meldinger på en telefon eller en mystisk bokstaver kan gi bort et ulovlig forhold.


Mens du ikke bør hoppe i pistolen med bare disse holdepunkt i hånden, fortelle de minst deg at du bør i det minste tenke litt hva din kone gjør når du ikke rundt.


(2) Lessened intimitet


Hvis du tidligere brukte til å dele alt med din kone og plutselig hun synes distanced og Klappe i opp når du prøver å diskutere intime ting, kan det bety at hun har allerede distanced seg følelsesmessig og mentalt fra du. Spørre om dette er tilfelle, og grave for årsaken til denne fremmedgjøring.


Noen koner miste plutselig interesse i å gjøre noe med sine ektemenn – et annet testamente til en økt følelse av fremmedgjøring. Hvis du kone er plutselig frigid, virkelig er det grunn til alarm. Imidlertid kan du vurdere om det er også bare på grunn av trøtthet eller hormonal endringer i menopausing kvinner.


Hvis din kone plutselig synes uninterested i familie orientert ting eller hvis de begynner å gå om deres husholdning plikter med mekanisk disinterest kan så det være et problem med henne. Du bør prøve å sortere disse problemene ut umiddelbare slik at de ikke trenger å nødvendigvis eskalere utover rimelig proporsjoner.


(3) Redusert spenning


Hvis din kone ikke lenger er glade for å møte deg på døra fra jobben, eller hvis du har mindre og mindre lidenskapelig sex, kan deretter det være et problem med ditt forhold. Selv om dette ikke automatisk oversette til et tilfelle av utroskap, er det fortsatt grunn til alarm.


Denne typen problem skal rettes tidlig slik at det ikke beholdes til et punkt der det er nesten uten kur. Profesjonell hjelp anbefales sterkt i slike situasjoner.


Konklusjon


Hvis du har problemer med din kone på disse kontoene, ville det være best hvis du gikk på råd fra fagfolk. Igjen, noen av skiltene nevnt oversette automatisk ikke til utroskap, men de angir muligheten for slikt.


Og i alle fall hvis noen av disse skiltene overflaten, det bør bli behandlet umiddelbart som problemer under disse symbolene kan godt føre til forholdet problemer.

No comments:

Post a Comment