Saturday, December 10, 2011

Utroskap Varseltegn, det er ikke alltid åpenbart

Det er ikke alltid opplagt når partneren bedrar opp på deg, noen utroskap advarsel skiltene er bare svært subtile endringer i partnerens atferd. Alle er forskjellige, og hvordan én person håndterer slike delikat plassering kan være helt forskjellige til en annen. En vellykket gambler kunne for eksempel trolig dekke deres spor som er langt enklere enn en person som er normalt langt mer åpent og gjennomsiktig i deres atferd.


Utroskap Varseltegn kan variere mye fra ett forhold til en annen, men en felles tråd er at noe, uansett hvordan liten eller hvordan subtil, vil ha endret.


Hvis partneren plutselig har endret seg, kanskje bli mer ekstern eller mindre intime og du har den morsomt følelsen av at noe ikke er helt riktig så vil du kanskje se etter noen tydelig underskriver din ektefelle bedrar opp på du.


Kanskje kan ikke gjensidige venner har begynte å opptre på en annen måte mot deg, mindre vennlig, se deg i øyet, unngå kommer rundt eller ikke lenger ønsker å diskutere familie problemer. Hvis så raise spørsmålet, som om det er noe galt, bare gjør litt graving uten la på det du har om dine mistanker og se bare hvordan ubehagelig de blir.


Hvis partneren tilbringer mer og mer tid borte fra hjemmet bare begynne spør spørsmål, ingenting åpenbare men viser en stor interesse i hvordan deres dag har vært og hva de har gjort. En juks ektefelle vil finne det stadig vanskeligere å være involvert i slike en samtale.


Andre utroskap advarsel skiltene kan være:


• En plutselig oppfordrer til å få anfall, alltid på treningsstudio, men ønsker å gjøre det på egen hånd.


• Arbeider lenger timer, unexplained endringer i arbeidstid mønstre eller en økning i antall netter borte fra hjemmet.


• En ny mobiltelefon at du ikke vet om eller en motvilje mot du la deg nær sine eksisterende telefonen. Blir possessive om telefonsamtaler, sletter meldinger eller starter ved hjelp av kallenavn i deres telefonkatalog.


• Et behov for å få til mail først eller en plutselig iver etter å svare telefonen.


• Din partner starter å forlate rommet når de er på telefonen.


• Plutselig tar og interessen for nye klær eller en økt interesse i sitt daglige utseende.


• Blir defensiv, unngår samtale eller vises ubehagelig når du blir spurt om sin dag, eller hvor de har vært.


• Kjøper en uvanlig interesse eller kunnskap om lokale puber, hoteller eller attraksjoner.


• Slutter seg en spesiell / symbolsk element av smykker eller sin giftering.


• Finner noen unnskyldning for å forlate rommet eller huset.


• Stopper går til sengs når du gjør eller starter utgifter lange timer på datamaskinen.


• En økning i mengden kontanter trukket fra kontoen din joint, en ny bankkonto eller en unexplained mangel på penger.


• Rare telefonsamtaler hvorved oppkalleren holder henger opp, men det skjer bare til deg.


Noen av de mer gjennomsiktig utroskap advarsel skiltene er slike ting som utseendet til liten gaver som ikke var kjøpt av deg selv eller din partner regelmessig lukter av parfyme eller aftershave er ikke din. En juks ektefelle kan bære kondomer når du ikke bruke dem som et par eller begynne å ha dusjer så snart de kommer hjem.


Listen er uendelig med mange av utroskap advarsel skiltene blir subtile i naturen, og også en indikasjon på noe helt annet eksempel stress, depresjon, kjedsomhet eller tidlig underskriver av lidelsen. Hvis du mener er din partner har en affære ikke bare hoppe på med våpen Lynrask, gjør leksene dine, bekrefte om dine mistanker 100% før du gjør noe du kan angre, og muligens ødelegge ditt ekteskap.

No comments:

Post a Comment