Sunday, December 11, 2011

Don�t bor i mørket, fange som juks ektefelle

Hvis du har om dine mistanker partneren er juks ikke la den spise unna på deg eller prøve og skyve din frykt til baksiden av hodet, bevise det en gang for alle og angi hodet hvile eller fange som juks ektefelle.


Ingen fortjener å være bedro, uansett hva staten at ekteskapet er i, og hvis du tror partneren din er å ha en affære nå er tiden for å sjekke det ut og gjøre litt etterforskning bare å være sikker.


Ikke diskutere om dine mistanker med partneren din om du har rett du vil bare sette dem på vakt, og hvis du er galt vil du opprette en unødvendig splittelse mellom du hvilke kanskje bevise vanskelig å gjenopprette fra.


Vær forsiktig når du starter sjekke opp på hva de gjør. Ikke gjøre eller si noe som gjør det blindingly opplagt at du mistenker at din ektefelle for juks på deg.


Start ved å se etter de åpenbare tingene, for eksempel en endring i måten partneren kjoler, en plutselig ønske om å se bra ut, en endring i arbeidet mønstre, en uvanlig interesse i gym, hemmelighold over telefonsamtaler eller e-post, tap av intimitet i ekteskapet, mangel på seksuell interesse eller avstanden mellom du aldri brukt å eksistere.


Juks ektefeller ofte ser og handle skyldig, gi en generell følelse at noe er ikke riktig. De prøver og unngå meningsfulle samtaler, holde alt på et generelt og ikke intim nivå. En ting sikkert, er at på noen peker de vanligvis slip, la noe slip og hvis du har om dine mistanker må du bide din tid og få bevis før håndtere som juks ektefelle.


Starte sjekke ting som du har alltid hatt jevnlig tilgang til som banken eller kredittkortselskapet setninger. Hvis din ektefelle starter plutselig vokter deres mobil eller slette e-postmeldinger bare stille et helt uskyldig spørsmål som også hvorfor plutselige hemmelighold.


Ikke vær redd for å spørre spørsmål, for å vise interesse for deres dag bare fortsette å spørre og hvis de begynner å vises ubehagelig, bare holde kjølig og spørre litt mer. Ingenting direkte, ingenting anklage og motsier ikke bare sakte chip unna til du får bevis på at du trenger.


Hvis din ektefelle er ligger det er vanligvis ganske åpenbart, de vil kampen for å se deg i øyet, bli komfortabel med ganske rimelig og normal og diskusjoner om dagen og vil gjøre opp historier, prøver og endrer temaet for samtalen eller søk og unnskyldning til å gå og gjøre noe annet.


Når partneren føler plutselige behovet for å gå ut, prøve og finne en grunn til å ledsage dem. Hvis de vri og komme opp med en grunn at de trenger å gå på sine egne skyve problemet, ikke for mye når du først prøver teknikk men bare nok til å se hvis de blir mer ubehagelig.


Huske hva unnskyldning du har fått og finne en måte å nevne aktiviteten i en etterfølgende samtale. Det er et godt tegn på at noe er galt når din ektefelle glemmer hva de skulle ha gjort.


Når partneren din ikke er kommer til å være rundt i noen tid, kan du kontrollere sine klær og personlige eiendeler for notater eller scribbled tall. Du kan prøve alle tall du finne og se hvem som svar. Hvis du kan sjekke sine mobile uten heve mistanker gå for det, og hvis din partner sier de arbeider prøve sent og finne en god unnskyldning til å ringe dem.


Hvis du føler at du har funnet nok til å høyne dine mistanker følger din ektefelle, sjekk for å se hvem de er møtet, hvis du har en rimelig unnskyldning for å være i det samme området kanskje bump på dem og se hvordan de reagerer.


Fortsette med subtile undersøkelser, uten å øke mistanke om noe uvanlig inntil du har solid bevis. Ikke noen gang vise hånden, gjør noen beskyldninger eller konfrontere din partner til du har bevis. Aldri miste fokus, huske hva du har angitt å gjøre, fange juks ektefelle og deretter møte dem med harde bevis.

No comments:

Post a Comment