Monday, December 19, 2011

Hvorfor gjøre menn og kvinner utro?

Hvorfor menn og kvinner utro? Og hva kan gjøres om det?


Utroskap eller extramarital saker har blitt stor utstrekning studerte de siste to tiårene, og mange har blitt oppdaget. Dessverre, de fleste av bevis indikerer å være trofast mot en enkelt romantisk partner er vanskelig å gjøre.


Til å begynne med er menneskelig seksualitet utrolig kompleks. Beslutninger om vår seksuell atferd er vanligvis ikke planlagt på forhånd. Få mennesker forsettlig planer om å begå utroskap (minst det første gang det skjer).


Når du gjør lover å være trofast, fleste er alvorlige, og har hver intensjon å holde sitt ord. Men mens folk generelt har de beste intensjonene, når du foretar slike løfter, menneskelig atferd er styrt alltid ikke av det faktum at vows ble tatt og løftene ble gitt.


Når det gjelder å ta beslutninger om kjærlighet og svik, har logikk og grunn en vanskelig tid med å konkurrere med våre følelser for kontrollen. Enkelt sagt, tar logikk og grunn ofte backseat til våre følelser når det gjelder kjærlighet og romantikk. Så fra tid til annen, våre følelser kan få best av oss og føre oss ned baner hadde vi ingen hensikt å reise.


Kort sagt, inntreffer de fleste utroskap, ikke fordi det er planlagt, men fordi folk finne seg selv i situasjoner der sine følelser lede dem på villspor.


Hvilke typer situasjoner påvirke våre følelser, og hente ut verste i vår atferd?


* Å være nær eller gjensidig avhengige på noen andre enn ens ektefelle
* Å være rundt noen som er seksuelt interessert
* Tilbringer mye tid på tomannshånd med noen andre
* Ikke følelsen Lukk eller koblet til en ektefelle (f.eks, føler ensom, å være opprørt eller sint med en ektefelle, etc.)
* Situasjoner som skape følelse av salgsmulighet - følelsen av at en ikke får fanget (f.eks, møte noen i det private, ut av byen turer, mye tid bort danner en ektefelle, etc.).
* Situasjoner som involverer alkohol eller narkotika


Hvis du vil ha mer informasjon om hvorfor mennesker jukse og hva kan gjøres om det, kan du gå til http://truthaboutdeception.com.

No comments:

Post a Comment