Tuesday, December 13, 2011

Tilgivelse For å begå utroskap

Svært få mennesker få gjennom livet uten å ha vært vondt av en venn, en partner eller et medlem av familien. Faktisk er det nesten umulig å unngå den uunngåelige ubekymret bemerkning, misforståelser, ignorering for folks følelser og generelt uenighet, men noen ting er langt vanskeligere å gjenopprette fra enn de fleste med utroskap å være nær toppen av listen. Mange av oss får vondt ved mindre ting, selv fra de utilsiktede og tilgivelse for slike indiscretions er vanligvis ganske raskt, men tilgivelse for å begå utroskap ikke er så lett.


Gjenlevende utroskap er en av de vanskeligste tingene som alle har å gjøre og sheer tenkte på faktisk tilbyr 'tilgivelse for å begå utroskap' er i fullstendig motstand mot vondt og smerten og enorme hat av juks ektefelle.


Det er så lett å bli sint, får sår opp i de tidlige følelsene av svik og holde på smerte men den enkleste måte å overlevende utroskap er å flytte og lære å tilgi din partner er en måte å helbrede.


I tilbud tilgivelse for å begå ekteskapet partneren din atferd kan ikke lenger føre du sinne, kan du la gå av skade, smerte og følelser av svik og begynne å flytte på med livet ditt.


Sinne er ødeleggende, en følelse som kan spise og ødelegge livet, lære å tilgi og la gå er en måte å hjelpe deg og ikke en enkel vei ut for din partner. Tilgivelse gjør det mulig å la gå av alle disse følelsene, det betyr ikke at du ikke noen gang husker hva som har skjedd, ikke husker smerte, det ikke er om forskjellen mellom rett og galt eller at du godtar oppførselen til partneren. Det handler om helbredelse selv, lære av erfaring, arbeider med det, og gjøre slik at du kan flytte på.


Lære å tilgi din partner for å begå ekteskapet ikke er du på noen måte som indikerer at ditt forhold kan fortsette, sier du ikke at deres atferd var akseptabelt, og du ikke sier at du er forberedt på å bære på hvordan ting er. I tilgivelse for å begå utroskap kommer muligheten til å gjøre valg, bestemmer du om du vil prøve og lagre dine ekteskap eller gå videre med livet ditt uten din juks ektefelle.


Det er ofte lettere å ikke å tenke på fremtiden, om hvordan du skal gjenopprette fra utroskap, men som tiden går disse følelsene av skadet og svik vil bli vanskeligere å bære. Det er enklere å prøve og glemme, prøver og ikke har å forholde seg til virkeligheten, men på et tidspunkt du måtte stoppe, begynne å tenke over situasjonen, prøv og se det fra partnerens synspunkt, prøve og forstå hva som skjedde, hvorfor det skjedde, og der du går fra her.


Skylden er ikke svaret, du kan ikke klandre din partner eller deg selv, du har å se utover skylden, utover blandet opp følelser og begynne å ta kontroll over livet ditt. Prøve å forstå at vi er alle menneske, og at vi alle gjør feil, men dessverre noen feil er større enn andre. Ikke alt vi gjør er tilsiktet, noen ting skje bare, ikke en unnskyldning, men et faktum.


Se på ditt forhold, tenke på hvordan ting ble i siste, og bestemme om det er verdt å kjempe for. Se på positive, huske alle ting du pleide å gjøre sammen som du likte, ville gå tilbake til grunnleggende, begynner igjen gjør det mulig å lagre ditt ekteskap. Vurdere hvilken del du måtte spille i den indiscretion taktløshet, var det et problem med ditt forhold som ingen av dere, hadde prøvd å eller blitt kjøpedyktig fastsette, var hjemme ting bare fungerer ikke godt, var det noe du kan ha både gjort det mye bedre. Ganske ofte utroskap er som et resultat av ekteskap problemer, ikke alltid, men ofte. Det er ingen unnskyldning for handlingene til partneren, deres ansvar lå i å gjøre deg oppmerksom på hvor ille ting var igjen og ikke bare hopping i noen en annens seng men det kan hjelpe deg å forstå hvorfor og hjelpe deg med å flytte noensinne nærmere tilgivelse 'for å begå utroskap' og starte helbredende prosess.

No comments:

Post a Comment