Thursday, December 22, 2011

Coping med utroskap: Få tak på dine følelser

Fysiske stubs kan ikke sammenligne stubs av hjertet som utroskap ekteskapelig, spesielt etter års ekteskap eller dele et levende sammen og har barn. Det første sjokket av oppdage og vantro kan resultere i alvorlig følelsesmessige traumer som bare kan overvinnes med psykiatrisk behandling.


Reaksjoner helt fra hver enkelt person fra ekstrem vold for å kald svar likegyldighet, det er vanskelig å fastslå i alle fall bakre konsekvensene av den første effekten, men sikkert utroskap emosjonelle forlater en dyp mistro på personens oppfatning av kjærlighet, ekteskap og forhold som vil påvirke i sin fremtidige forsøk på å initialisere et nytt forhold eller når håndtere kjærlighet mates.


Nøkkelen for coping utroskap er å få tak på dine følelser; ikke bli forvirret om glemme eller å bli kvitt dem. At du gjør arbeidet eller glemme eller slette dem forferdelig minner og følelsen vil ha motsatt effekt: de vil bo i tankene dine mer intense enn noensinne. Vi kan ikke nekte våre følelser og følelser, vi er ikke maskiner, men for vår egen skyld og mental helse er det godt å styre dem til et nivå de tar ikke opp din tenkning alle dag gjør du føler bedre, bekymret, stresset eller ikke kunne gå videre med livet ditt.


Når negative tanker er slående du hodet, foreslår vi at du gjøre denne håndtere utroskap teknikken:


-Få et stykke papir og blyant.


-Gå til et sted der du kan være alene.


-Under 2 minutter Skriv ned alle tingene som kommer til hjernen din: la dem alle ut uten reserver.


-Når tiden er over du si i tankene å frata denne saker for senere, fordi det er viktigere ting å gjøre nå.


-Rive av eller brenn papiret i mange stykker.


-Gjenta prosessen hver gang du starter følelse som dette.


Som tiden går du vil være i stand til å møte din følelse med mer styrke, og de starter kommer opp sjeldnere. Vi håper dette også tillate for å starte håndtering dine følelser på en bedre måte.


Alt godt!

No comments:

Post a Comment