Sunday, December 18, 2011

Juks kone eller mann - er din ektefelle sannsynlig å jukse?

Utroskap er et vanlig problem. Faktisk, har juks vært et problem i hele innspilte historie og på tvers av kulturer.


Og alle bevis indikerer at mennesker sliter med monogamy. Til tross for våre beste intensjoner, nær 50% av alle gift partnere vil lure på noe punkt under et ekteskap og saker er vanlig blant dating partnere så vel.


Utlån ytterligere støtte til ideen om at utroskap er vanlig, viser forskning konsekvent at omtrent 10% av alle barn ikke er biologiske avkom av antatt Faderen.


Mens utroskap er vanlig, er det ikke lett å oppdage. Faktisk, er det ingen hard og rask "av utroskap." Men med det sagt, mye forskning har sett på utroskap og noen mennesker er bare mer som å jukse enn andre. Når det gjelder utroskap ikke alle mennesker er skapt like.


Hvilke faktorer påvirker en persons vilje til å jukse?


Vanligvis, når det gjelder utroskap menn og kvinner pleier å være litt annerledes. For menn, juks er innflytelse ved deres kompis-verdi (f.eks attraktivitet, sosial status, ressurser, etc.), deres mulighet (f.eks tidsbruk unna partner, mengden sosiale kontakter, etc.), og deres vilje til å ta risiko.


For kvinner, juks er innflytelse ved deres økonomisk uavhengighet, kvaliteten på sine romantisk forhold, samt muligheter som presenterer seg selv (f.eks, tid utenom hjemme, kontakt med andre, etc.).


Med advent av Internett er det nå mulig å sammenligne din ektefelle mot en statistisk profil av mennesker som cheat. Basert på denne sammenligningen er det mulig å beregne "juks potensial" partneren din romantisk.


Å vite hvis partneren er sannsynlig å jukse ikke vil løse problemet med utroskap, men det kan hjelpe gjøre deg mer klar over risikoen og ta skritt for å unngå at resultatet.

No comments:

Post a Comment