Saturday, December 24, 2011

Fange din juks Partner med DVR Video overvåking

Hvis hjertet hans juks gjør deg gråte, la ham gnash hans tenner med bevis på hans utroskap. Her er hvordan.


Ingen ønsker en juks lover


Hvis du mistenker at din hunk blir handling andre steder, er det tid for mer drastiske tiltak. Med bevis på hans utroskap, kan du smelle igjen døra i ansiktet. Ah, søt hevn. Bare Forestill støt på ansiktet hans da han oppdager at hans Føyelig engelen har en underfundig tankene også.


Start ditt hemmelige oppdrag med installasjonen av DVR video overvåking systemet. Gjør dette når han er borte. Du kan også installere programvare å snoop på hans e-post. Han kan være å koble med noen online. Uansett hva dine planer ikke gi ham ideen om at du er på noe.


En DVR video overvåking systemet hjelper deg med å fange ham på rask med klare og fargede bilder å støvel. Du kan overføre opptaket til en CD. Lag tre kopier. En vil gå til ham, annet å din advokat, og holde den siste for filen under Lås og nøkkel.


Hvorfor en DVR-videoserveren?


Din skjult spionere brukerutstyr trenger ikke opptar mye plass. Du vil zoome inn på soverommet og i minibaren. De kan ha en drink eller to før du starter en brann i soverommet. Heldigvis, du trenger ikke å tilbringe mye på flere skjulte kameraer. Du trenger bare en god DVR Videoovervåkning server for å få jobben gjort. En multiplekser vil tillate flere signalet innganger og video-serveren slik at du kan gjøre fjernovervåking helst. Teknologien lyder skremmende, men det er faktisk en kompakt og slank enhet.


Bonusfunksjoner av DVR-Videoovervåkning er:


• Enkel installasjon – du kan gjøre det selv slik at ingen andre får inn i bildet
• 24 timer ekstern access– han vil aldri drømme du er snooping i stedet for å arbeide
• Masse rom – du kan lagre mange innspilling for det mye nødvendig overraskelse-elementet
• Bedre midlertidig stans - du kan manipulere bedre stopper for fortsatt bildet
• Fjern kopiering-bilder som er kopiert vil bli klarere, jo bedre for ham å se bevis i utskriften
• Zoom - du kan zoome inn i bildet og opprette et bilde for mer dramatisk presentasjon.
• Interne web-server - en innebygd dynamisk datamaskin-program som inneholder alle funksjonene du trenger pålitelig overvåking
• Flere timer med opptak - du kan hvile lett at din partner vil bli fanget opp til slutt av DVR-Videoovervåkning


Varm bevis og kul overvåking


Når presentere bevis på hans two-timing aktiviteter, forventer to reaksjoner – sinne eller anger, praksis så bedre håndtere mulige scenarier. Du kan tilgi og glemmer eller la ham bite i kule, men ingen fortjener en vantro for en ektefelle eller partner.


Begynne å lete rundt i huset. Velg minst påtrengende områdene for disse spion kameraene uten å flytte mye av møbler. Holde bare kjølig og handle på nettet nå for DVR Videoovervåkning før det er for sent. Det vil alltid være en for budsjettet.

No comments:

Post a Comment