Sunday, December 4, 2011

Kan du holde utroskap i sjakk?

Her er noen interessante statistikker om i / gjengivelse:


• En University of Chicago studie med tittelen "The Social Organization av seksualitet," sier at så mange som en fjerdedel av gifte menn kan ha vært utro mot deres ektefeller.


• I henhold til en tid/CNN målingen av amerikanernes seksuell holdninger, 23% av gifte menn er enig i utsagnet, "utroskap er en uunngåelig del av gifte liv i dag."


• Før den kulturelle homogenization som fulgte med vestlige colonialism, mer enn tre firedeler av alle menneskelige samfunn var polygamous.


• Mens tidligere studier indikerte at over 90 prosent av fugler engasjere seg i monogamy (i motsetning til bare 3 prosent pattedyr), nyere studier viser at fugl monogamy kan være en myte.


Alle bevis synes å indikere at monogamy ikke kommer naturlig til menneskelig vesen (vi er pattedyr!). Og ennå, det er en viktig forutsetning for en vellykket ekteskapelig / romantisk forhold. Som et par i en monogamous forholdet, kan to av dere øke sjansene for fortsatt monogamy (og lykke) ved å sette til side litt tid hver måned for en helsesjekk for gjengivelse.


Baby, hektisk arbeidsplanen, og din ventende småting er ingen unnskyldning for å unnlate "par tid." Når par tiden lider, så gjør din rapport og ditt forhold. Det er begynnelsen av "levende som bror og søster" og slutten av følelse tiltrukket til hverandre – perfekt atmosfæren for å gi til horaktig fristelse.


Når du sitter sammen for gjengivelse-helsesjekk, kartlegge hvor mye tid du har brukt sammen som et par som gjør noe, og det var moro for dere begge. Hvis det var mindre enn to ganger i uken, kan du gjøre par tid en prioritet når du planlegger neste ukes tidsplan (og neste).


Det neste området for å se etter er om du har vellykket brakt opp, diskutert og gjensidig løst noen problemer og forskjellene som kom opp. Hvor snart ble dette gjort? Hvis du har håndtert mindre utgaver innen et par dager, og større utgaver innen ett eller to uker, har du rett på sporet. Hvis ikke, må du forhindre at harme luftstyrker ved å samtykke i tabellen dem før en senere dato. Det viktige spørsmålet her er å unngå negative følelser for hverandre.


Er du klar over din atferd som irritere eller fornærme din partner og omvendt? Har du en avtale for å sette i gang friksjon disse virkemåtene kan føre til? Hvis ja, har du og partneren din lyktes i å holde disse virkemåtene til et minimum denne måneden? Hvis ikke, kan du deretter tilbake poeng og friske opp hukommelsen om avtalen.


Og nå la oss snakke om den viktigste ingrediensen for fueling vantro – "andre." Har forholdet utviklet seg til et nivå der to av dere kan dele all informasjon om andre mennesker i ditt liv - venner, kolleger og andre? Er du i stand til å diskutere samtaler, hengiven bevegelser, e-post og emosjonelle reaksjoner til disse menneskene med din partner? Og to av dere har en avtale om at tiltrekning til en annen person vil bli diskutert åpenlyst?


Du må også ha en avtale for å unngå intime samtaler med andre personer av motsatt kjønn – spesielt samtaler om misnøye med din ekteskap eller deres. Og viktigste avtalen er med referanse til dating virkemåten – gjøre begge deler av du samtykker til ikke å nyte dating virkemåten (kaffe, lunsj, hengende ut) med andre personer?


Når du følger en månedlig rutine å gjennomføre helsesjekk fidelity, kan du ta et problem i sin barndom – øke sjansene for nipping det i bud, og få ditt forhold tilbake på sporet. Fortsetter å ha det gøy sammen, å løse forskjeller, snakke åpent om tiltrekning og følge regler angående dating / flørter virkemåten er noen måter å sikre at monogamy forblir en prioritet i ditt forhold.

No comments:

Post a Comment