Sunday, December 25, 2011

Her er en metode som hjelper deg med å gjenopprette og gjenoppbygge en relasjon etter en affære

Det må vondt så ille å være lurt av det du elsker. Ektefelle, en elsker. Noen bestemme avskåret forholdet. De filen for en skilsmisse. Men det er noen som ikke vil avslutte forholdet. De tilgi bedratt.


Folk spør, "hvordan kan du tilgi som lett?", "Hva om det skjer igjen?


Disse mennesker som spør har sine grunner. Hvordan ville du åpner ditt hjerte til noen som har forrådt din tillit?


Er det mulig?


Det er mulig for noen mennesker. Det kan være vanskelig å forestille seg. Men, er det mange som kunne gjøre det.


Hvis du planlegger å holde din ekteskap, kan du prøve disse tipsene nedenfor:


• Kontroller at saken er virkelig over


Spør din ektefelle å bevise det. Hvis det ikke ennå, ville du bedre revurdere din beslutning om å holde forholdet. Imidlertid hvis bevis er sikker, ikke prøv å se etter mer unødvendige beviser. Din nysgjerrighet kan føre til unøyaktige fakta.


• Finn ut årsaken


Det må være en årsak. Det kan være kommunikasjon har kjørt tørr eller seksuell problemet, eller mangel på appreciations. Diskos det. Deretter får du en løsning som.


• Tilgi og glem


Det er lett å si, men det er den eneste måten å lykkes. Lær å tilgi. Gratis hjertet ditt fra plutselig omslag. Clean den opp. Tømme den slik at du kan fylle det med et nytt kapittel. Og nå, om tankene dine. Prøv å selvstendig brain vask. Forkaste alle minne som kan lede deg tilbake til det siste som er relatert til saken. Dette har også gjøres av juks ektefelle.


• Bygge selvtillit


Vanligvis etter møter en affære gjort av din ektefelle, ville du være mangel på selvtillit. Å bli forrådt kan gjøre stor skade på måten du føler og se på deg selv. Men, husk at en affære ikke endrer det faktum at du er en fantastisk person. Du er fortsatt så vakker ønskelig og intelligente som noen gang. Dette er viktig for en ny start.


• Start det igjen


Opprette et nytt lykkeligere liv sammen.

No comments:

Post a Comment