Tuesday, December 6, 2011

4 Advarsel skiltene av en juks mann

Hver familie krise starter med små ting, enten det er en fallende eller jukser. En juks mann burde spesielt være tatt tidlig slik at situasjonen kan diffused og håndteres så snart som mulig. Her er noen advarsel skiltene som din mann kunne være bedrager opp på du:


1. Kjedsomhet med familien


Hvis din mann viser kjedsomhet med ting som hører til familien din, kan det være et tegn på at han kunne se noen andre, eller er i en større risiko for å gjøre så.


2. Redusert intimitet


Hvis du tidligere brukte til å dele alt med mannen din, og plutselig han synes distanced og Klappe i opp når du prøver å diskutere intime ting, kan det bety at han har allerede distanced seg følelsesmessig og mentalt fra du. Spørre om dette er tilfelle, og grave for årsaken til denne fremmedgjøring.


Noen ektemenn miste plutselig interesse i å gjøre noe med deres hustruer – en annen testament til en økt fremmedgjøring.


3. Han får Amper på nevnte av utroskap


Menn miste lett sine topper når de er frustrert om noe de alvor ønsker – eller vil ha skjult. Hvis du plutselig hint om utroskap, og han prøver sine darndest å holde deg av vet, så er han sikker på å blåse hans toppen på bare nevner av juks.


Dette er et tegn på at han kan faktisk skjule noe fra deg- eller prøver virkelig hardt ikke å jukse. Du får se hardt på dette.


4. Han forblir senere på jobb


Ja, overtid er en realitet på arbeidsplassen. Hvis han er å tilbringe mer tid enn vanlig på jobb, og noen ganger utover vanlige overtid perioden, kan du imidlertid ha tilstrekkelig grunn til alarm.


Dette gjelder dobbelt hvis hans kreditt-setningen plutselig har oppføringer som er vanskelig å forklare eller er ren tvilsom. Du bør se på disse Hvis du føler at det er noe han bør forklare.


Konklusjon


Når du finner disse skiltene strung sammen, kan du ha en ektemann bedrar opp på du. I så fall ikke hoppe opp og lekter til ham med anklage, søke råd på en riktig måte å løse dette problemet.

No comments:

Post a Comment