Thursday, December 29, 2011

Utroskap Hjelp For juks ektefelle

Enten du kaller det juks, utroskap, ekteskapet, en affære eller ekteskapelig utroskap, forårsaker det ødeleggende smerte og store kriser i ekteskap. Overraskende, halvparten av ekteskap overleve utroskap og noen få enda bedre. Utroskap inspirerer 50% av par som søkeopplevelse det å revurdere sine ekteskap og gjøre endringer, ofte ved hjelp av rådgivere. Om lag 15% av koner og 25% av ektemenn jukse.


Årsaker for utroskap


Årsakene til utroskap er mange, og kan være enkle eller kompliserte. Saker forekommer i både glad og fornøyd ekteskap. Vanligvis er begge ektefeller ansvarlig for situasjonen. Årsakene til utroskap inkluderer: en mid-livet eller pre-midlife krisen, lavt selvbilde, mangel på kjærlighet og oppmerksomhet som er gitt til en ektefelle, sinne, kjedsomhet, gifter seg for ung, gruppepress, eksistensen av en mulighet, skuffelse i ekteskapet, sex avhengighet, som en måte å la ekteskap, og enda familien forventninger!


Typer saker


Noen ganger er ekteskapet grunnet en avhengighet til kjønn eller romantikk. En ny relasjon gir lidenskap, spenning, fare, seksuell høyder, romantikk, og større selvtillit eller skam.


Noen saker er på grunn av menn som tror at extramarital relasjoner er noe de har krav på etter kjønn. Det er liten eller ingen skyld filt av disse ektemenn og sine fødsel familier condone noen ganger deres atferd. Det kan være gruppepress også.


Andre utro ektefeller er drevet av Mid-livet krise (dvs.; frykt på aldring), sinne mot ektefelle for reell eller forventet urett, kjedsomhet eller skuffelse i ekteskapet eller problemer med levende. Disse saker skjer ofte bare hvis en mulighet presenterer seg.


Den nyeste typen utroskap er en der deltakerne var ikke søker etter en affære, men fikk involvert i et vennskap på jobben eller på Internett som forvandlet til en affære. Denne relasjonstypen inkluderer emosjonelle intimitet, hemmelighold og lyver, og seksuelle følelser og handlinger. Det kan være (samfunnsmessig) gruppepress å delta i denne typen affære også.


Den mest alvorlige typen affære er den som en gift partner faller forelsket i noen utenfor ekteskap, uforvarende eller som en unnskyldning for å forlate. Denne typen utroskap forårsaker de fleste ødeleggelsen av ekteskap.


Konsekvensene av utroskap


Konsekvensene av utroskap inkluderer: skilsmisse, depresjon, tap av tillit, vedvarende angst og en overveldende følelse av tap. Mange uskyldige ektefeller opplever symptomer som ligner på post-traumatisk stresslidelse. Konsekvensene av utroskap kan også omfatte obsessive thoughts om detaljene for utroskap, mistenkelig ser for indikasjoner på utroskap, "slåss eller flight" Symptomer, sinne og beskyldninger og flashbacks.


Resultatene av utroskap


Når det oppstår utroskap, partnerne må bestemme om du vil lagre ekteskap eller skille og skilsmisse. Hver ektefelle vil kanskje et annet utfall. Rådgivere og psykologer vil samarbeide med par til å hjelpe dem i å gjøre en avgjørelse og implementerer den. Negative følelser og symptomer må være adressert, og en "safety zone" etablert. En atmosfære av ærlighet må etableres med ektefelle, mens alle kontakt med partner i saken må stoppes. Historien om saken må bli fortalt, og dens innvirkning på ekteskap adressert. Planlegging for fremtiden for ekteskapet fører til helbredelse, og, forhåpentligvis, tilgivelse. Diskkontrollerfeil som, vil en skilsmisse finne sted.


Hvis et ekteskap har overlevd utroskap, blir sterkere og midtstilt på par, ikke bare på barn; farene og fristelser av utroskap forstått og adressert for å unngå det; og paret utvikler tillit, fornyet forpliktelse og delt ansvar for den pågående suksessen til ekteskapet.

No comments:

Post a Comment