Wednesday, December 21, 2011

Revet mellom to kvinner: Man�s utroskap

Utroskap kan ødelegge selv mest solide og fast forholdet, forlater smertefulle følelser av skyldfølelse, svik og sinne. Med det, tillit er brutt, og ofte tar så mye tid og krefter på å gjenoppbygge.


Og for par som lidd dette krenkelse av lojalitet, spesielt på den delen av kone, overvinne disse smertefulle følelser vil og kan være enormt vanskelig.


Statistiske undersøkelser viste at 65 prosent av mennene hadde vært i et annet forhold utenfor ekteskap av alder førti.


I tillegg til disse følelsene av tortur (tap av tillit) og troen på kvinne til hennes ektemann, vil kone gjennomgå fysisk sykdom også, etter å ha fantasien av ektemenn relasjon med den andre kvinnen.


Utvinne fra samt varig disse smertefulle følelser, healing, tillitsfulle når flere forståelse og forgiving og gjenopprette relasjonen tar tid og en masse anstrengelse.


Det kan være flere årsaker til at en mann blir svak og gå inn i en affære. Det er viktig å prøve å identifisere som for årsaken det har skjedd, fordi når problemet er identifisert og forstått, løsninger på mannens utroskap kan opprettes.


Det vil ta en tilsiktet beslutning å redde ekteskap eller relasjon. Sammen med avgjørelsen, det ville likeledes ta så mye mot å overgi seg og stoler mannen på nytt, og det vil ta begge partnere skal bli involvert.


Bekjenne vil ofte være det vanskeligste imidlertid når mannen er villig til å prøve, å være ærlig og bekjenne at på et tidspunkt han var tiltrukket av en annen kvinne, kan lette noen smerte. Med dette er det fortsatt så mye håp i relasjonen, fordi mannen velger sin kone og ikke den andre kvinnen.


Når mannen har innrømmet hans feil og har besluttet at begge par kan prøve å jobbe på ting ut, og deretter forholdet er til en god start i lang mending-prosessen.


I tillegg er det avgjørende at kona gjenkjenner muligheten som er gitt til henne å redde deres forhold på grunn av mannens ærlighet og sin beslutning om å gjøre det arbeidet. Eller ellers, han kunne ha nettopp forlatt kona og hadde gått med den andre kvinnen. Men han gjorde ikke.


Det er derfor avgjørende for partnere å utforske på grunn av at oppmuntret tiltrekningen sammen.


Når mannen har vurdert et annet forhold, discontented nok til å ikke å vurdere sin kone følelser i en bevisstløs innsats for å fylle hans behov, så dette er hans ansvar for å undersøke grunnlaget for sin misnøye og unhappiness og behandle den.


Løsninger på bestemte problemer som fører til Utroskap i en relasjon må løses av begge partnere, men med større innsats kommer fra mannen. Kona må prøver veldig hardt å tilgi og sette ting bak, aldri for å gjenta hele tiden feil gjort av mannen. Mannen bør forstå hans kone reaksjon, stadig sikre henne av sin kjærlighet og beviser at han er verdig hennes tillit.


Hvis så mye innsats ble gjort for å kunne løse og lette problemet, men ingen svar kan opprettes, kan par avslutte sitt forhold.


Når dette resulterer, etter intensiv og gjensidig innsats gjort av par for å løse slike vanskelig problem, kan deretter slutten av relasjon eller separasjon transporteres med mindre smerte og stress, vel vitende om at begge gjorde sitt aller beste. De vil ikke skylde seg selv fordi de begge har gjort sitt beste.


En relasjon vil, kan og bør overleve etter en manns utroskap eller affære med en annen kvinne, så lenge begge par bestemmes, villig og tilbøyelig til å arbeide og reparere skaden, og for å gjenoppbygge nå sterkere bånd jordet på tilgivelse, engasjement og tillit.


Ja, uten tvil dette kan være veldig vanskelig på kvinnen, men som dette er smertefullt å henne, dette er også smertefullt å mann, å ha vondt en han elsker, føles mye skam, skyldfølelse, sinne at han ikke har mot til å motstå fristelsen, forlegenhet og skuffelse.


Viktigste her er når etter at skaden etter storm, både kunne plukke opp bitene og forholdet kan konstrueres enda en gang, sammen, og nå, mye sterkere.

No comments:

Post a Comment