Friday, December 23, 2011

Brenne juks Bastard ut av livet ditt med sin egen tilpassede Zippo

Menn liker å tenke at de er biologisk konstruert til å jukse. De liker å si at de er polygamous av natur, som angivelig gir dem rett til å jukse. Tiår siden, avfinne kvinner seg med den. Tross alt, de bare ble vurdert som andre klasse borgere, og de var akkurat takknemlig til har en mann ta vare på dem. I dag, men er menn og kvinner like, så det er ingen flere unnskyldning for juks, og hvis det noen gang var, er det definitivt ikke lenger gjort.


En kvinne vet alltid


Menn kan være consummate løgnere, ja, men det betyr ikke at det er vanskelig å si hvis de er juks på deg. Som en kvinne har du det beste utstyret til å gjenkjenne juks. Det er rett. Den kalles en kvinnes instinkt.


Hvis du overveie din mann er juks, er han sannsynligvis. Selvfølgelig, det er lett å forvirre instinkt med frykt og paranoia, men hvis du er i stilt følelsene dine, vil du vite noe som er der. Din kvinne instinkt er den MAS følelsen som starter ut små og holder eskalere før du ikke kan ignorere det lenger. Når det begynner å skje, kan du være på watch.


Se og Lær


Du må vite at direkte konfrontasjon basert på din instinkt alene ikke vil få deg overalt. Menn kan ormen seg ut av enhver konfrontasjon, og du bare kan ende opp forvirret. Ikke konfrontere inntil du har bevis. For øyeblikket, hold øyne og ører åpne for noe er amiss.


Hvis du har vært med din mann for en stund, vet du sannsynligvis allerede hans rutine av hjertet. For eksempel, vet du han har alltid hans personlige Zippo på ham, hvor som helst og overalt. Hvis det mangler en dag hans personlige Zippo som viser opp neste, sjansene er han forlot at personlig Zippo i hans konkubine sted.


Se opp for andre ting, for eksempel endring av virkemåten. Når han blir altfor søtt på deg eller er for løsrevet, vil du vite noe opp. Hvis deres kjønnliv har sterkt redusert, er han trolig får det et annet sted. Sene netter og halt unnskyldninger er også idiotsikker indikatorer at han skjuler noe fra deg. Når starter disse tingene skjer, det er hans dager eller dager er nummererte. Det er til deg hvordan du håndtere.


Gjør dine trekk


Faktisk, når din mann er juks, han er ikke lenger din, så det er ingen skam på å holde på ham og forholdet enda lenger. Med mindre du kan tilgi glem og relasjonen er helt over og vil aldri bli gjenopplivet noen gang igjen. Etter at alle som ønsker å leve med en løgner og en bedrager? Hver gang du ser ham du bare husker hva han gjorde for deg, så sparer deg sorgen og bortkastet tid.


Kaste ham ut, og vet at det er godt å være kvitt. Kvitte seg med alt minner deg om ham. Ha et bonfire med hans personlige Zippo. Faktisk, kaste i personlig Zippo i brann, også. Jo raskere du rødme ham ut av livet ditt, jo bedre blir det for deg.

No comments:

Post a Comment