Thursday, December 8, 2011

Hvorfor menn jukse

Hvorfor menn jukse er et spørsmål som ikke er så lett å svaret og før vi selv starter vi må redegjøre for hva vi egentlig mener med juks. Juks til noen mennesker er bare glancing på en god ser kvinne som hun går nedover gaten eller tenke på som sexy ser nummeret som vises på kalenderen eller tenker 'Hvis bare jeg var enkelt ….".


På hvilket punkt en kvinner mener hennes partner bedrar opp på henne er i stor grad avhengig av henne nivå av usikkerhet. En kvinne som mangler tillit, ikke føles bra om seg selv og er full av insecurities kan bli paranoid på bare nevner av en annen kvinne mens noen som er full av selvtillit og er behagelig i seg selv og hennes forhold er langt mindre sannsynlig å få opptatt bortkomne øyne og en meningsløse kommentar.


Før du svarer på spørsmålet "Hvorfor menn jukse" trenger vi å bekrefte vår forståelse på hva er normal oppførsel for en mann. Kan vi få opprørt når en mann nyter godt av en liten flørtende virkemåten eller merknader på det ser bra ut av super modell hvis handling eller kommentar bærer ingen substans? En uskyldig handling som i ingen måte påvirker måten en mann føles om hans partner er ufarlig, er det hvor mye han er og kan være klarert for å tegne linjen som teller.


Juks er gjort enklere med årene med par fører ofte relativt separat bor med lone turer til gym, kveld med gutter / jenter og felles uvilje mot for å finne aktiviteter som kan nytes sammen. Deretter er det barn å vurdere slik at par ofte ta separat helligdager og forskjellige arbeidstimer som alle legger opp til mye tid når du kan treffe noen andre. Det er ikke engang tilsiktet, men sannsynligheten for at et vennskap vil starte og fremdriften er langt større enn hvis du var i selskap med din partner.


Ofte menn ser sex som bare oppfyller behov, en måte å tilfredsstille seg visse i troen på at hvis de har ingen reell følelser for personen de sover med da det er egentlig ikke juks. De ikke å se den bredere konsekvensen av hva slags innvirkning det vil ha på deres partner.


En av de viktigste grunnene til hvorfor menn jukse er når intimitet har gått tapt fra deres forhold, når de har fått nok av 'ikke i kveld jeg har hodepine', eller 'I 'm too tired' eller 'no barna kan høre'. Menn har seksuelle begjær og seksuelle behov som må være oppfylt så hvis kjærlighet, romantikk og intimitet har gått tapt i ditt forhold din mann vil være langt mer tilbøyelig til å søke oppfyllelsen andre steder.


Noen menn synes bare født til å jukse, og det er i sin natur å prøve hva som er på tilbud. Slike mennesker er vanskelig å danne en relasjon med, men det er ofte tydelig fra begynnelsen som også hvilken sammenheng en kvinne som gav seg selv i for. En gammel venn av meg kunne ikke motstå kjekk hunks på stranden, de som virkelig elsket seg og trodde de var Guds gave. Hun visste at de ville snart flytte og at hun var bare en bestått fase, men hun kunne ikke hjelpe seg selv, fikk fanget tid og tid igjen, og hver forholdet endte i tårer fordi hun bare var ikke sterk nok til å håndtere.


Det er antatt at juks menn mislykkes å ha noen følelser av skyld før etter hendelsen, og det må sies, lengre mannen komme unna med det jo mer sannsynlig er å fortsette med menn har en større toleranse og forkjærlighet for risiko.


For noen menn juks er en måte å øke sitt ego med hver ekstra erobring styrke sitt ego, og blir sett i enkelte kretser som ekte status symbol. Den ultimate innvirkningen på deres forhold er noe som aldri skjer til dem på den tiden, når de blir outwardly oppfordres til å fortsette med sine infidelities, og av tiden de ser deres veier det er vanligvis for sent.


Det kan aldri bli sagt at menn ikke vet at juks er galt det er på hvilket punkt de anser må de mer omfattende innvirkninger og hva vekt de plassere på oppfattet som er kanskje forskjellig.

No comments:

Post a Comment