Wednesday, December 14, 2011

Emosjonelle utroskap i en relasjon: Hva er emosjonelle juks?

Folk definere juks annerledes. Noen mennesker definere den som en emosjonell handling, i tillegg til en fysisk handling og andre definere bare den som en fysisk handling.


Dette emnet alene kan forårsake noen problemer i en relasjon hvis begge parter definerer juks annerledes.


Så, for å eliminere hindringer som senere kan tiltre lek det er alltid best å være sikker på at du vet hvordan den andre personen i relasjonen definerer noe sånt.


Selv om det ikke er relevant for at par er nøyaktig likt, det er åpenbart noen viktige områder i en relasjon som hjelpe heving det snarere enn hindre den. Og denne typen emnet kan være en av de tingene.


Sannferdig, jeg tror at det er vanskelig å holde romantikk Live og et forhold på en positiv oppmerksom hvis du ikke klarer å arbeide i enhet med din ektefelle. Spesielt hvis en av du definerer juks i én måte, og den andre definerer juks på en annen måte.


Fysiske juks er vanligvis det vi refererer til som juks. Det er en generell konsensus, så er det emosjonelle juks som kan være den virkelige skyldige bak ødelegger et utmerket forhold.


Så vil vi snakke litt om det i dag.


Hva er emosjonelle juks?


Det er vel forskjellige nivåer av emosjonelle juks, men la oss diskutere de viktigste formene for emosjonell juks...


1) Ligger ved unnlatelse


Noen kvinner vurdere juks å være en hemmelighet som er beholdt fra dem. For eksempel, deres ektefelle har en middag dato med en annen kvinne, men bry ikke å nevne det.


Om denne situasjonen regnes som juks, avhenger av forholdet har du med din partner og typen vennskap som du har utenfor av partnerskapet.


Siden pendel kan svinge uansett er det best å være sikker på at du både se øye til øye før det noensinne skjer (Hvis den noen gang gjør). Kanskje tror du ikke det er viktig å nevne det, fordi det betyr ikke noe og å nevne det ville gi den mer vekt enn det er verdt, men det er best ikke å anta noe sånt men å snakke det over.


Grunnen til det er fordi, Tvert imot, noen kvinner føler som om det var så uviktig, så hvorfor ikke nevne bare det. Det er en catch-22 situasjon. Så, en konstruktiv måte å håndtere et forhold som at det å diskutere det med hverandre før det noensinne har en sjanse til å oppstå.


2) "Sentrale øye"


Når jeg snakker om "sentrale øye" mener jeg visuelle aktelse til partneren. Anerkjenne noens skjønnhet er én ting, men "sentrale øye" er en mye mer intens handling.


Det er utenfor anerkjennelse. I en slik situasjon vil fantasy frysninger i og partneren føler mishandlet eller opprørt grunnet act av disregarding henne og gjør det klart du ville like å ha sex med personen i sikte.


Under slike omstendigheter kan det slå til et stort problem for relasjonen. Selvfølgelig, det er én ting å legge merke til noens skjønnhet fra tid til annen, men "sentrale øye" er en annen ting helt. Det kan føre til problemer med usikkerhet, stoler på problemer, og noen ganger føre til faktiske fysiske juks.


Så nøyaktig hva som er "sentrale øye?"


Selv om jeg ikke kunne muligens nevne alt, la oss snakke om tydeligere handlinger...


"Sentrale øye" utgjør skal kle klubber, studere kvinner i gaten og kommenterer kan også være en del av problemet der verbale insinuations gjøres om hva du ønsker å gjøre med denne personen. Tatt for langt, kan det være følelsesmessig abusive til din partner og resultere i en ødeleggende relasjon som kan eventuelt føre deg både i forskjellige retninger.


Så, en konstruktiv måte å håndtere denne situasjonen på en personlig basis, er å behandle en kvinne som du ønsker noen til å behandle din kone, søster, mor eller andre kvinne som du betrakter med den høyeste respekten.


Selvfølgelig, er ikke det alltid kommer til å arbeide fordi du er menneskelige, men det er et bra sted å starte.


Ved å spørre deg selv, "hvordan jeg vil andre menn til å behandle min partner?", kan det hjelpe å endre hele måten du se ting.


For eksempel noen studere din kone i en respektløse måte er mest sannsynlig noe du ikke ville ta vennlig. Kanskje vil du selv være sint Hvis du opplevde det som skjer. Så, hvis du bruker disse følelsene til en kvinne som fanger øyet, det gjør det litt lettere å vil behandle denne personen med mye mer respekt.


Hun er tross alt en annens slektning. Åpenbart ikke din, men noens.


3) Fysisk kontakt


Denne typen emosjonelle juks oppstår når du går til kle klubber og motta rundetid danser eller en annen lignende type kontakt fra motsatt kjønn.


Som en mann, kan du ikke vurdere dette som juks, men partneren kan. Som et resultat, leder dette konflikt i forhold der partneren føler seg forrådt og du føler deg som om du ikke gjøre noe galt.


Hvis dette skjer, er en konstruktiv måte å håndtere dette å sette deg i din partner sko eller sette din partner i avstrykerens sko.


For eksempel ønsker du henne i en mannlige Striptease-club mottar rundetid danser? Eller ønsker du din kone foran andre menn stripping og gi andre menn runde danser?


Sjansene er gode svaret er "Nei". Hvis du snu situasjonen, er det lett nok til å se på det konstruktivt slik at to av dere kan arbeide med å løse problemet med å basere den på det gamle ordtaket, "behandler andre måten du ønsker (din kone) å bli behandlet."


Være objektiv, være ærlig og mest av alt... være rettferdig. Jobber hardt på prøver ikke å gi deg ekstra privilegiene du ville gi din ektefelle. Gjør det ditt ansvar å være hensynsfull til andre kvinner, akkurat som du ønsker en annen mann å være hensynsfull din kone.


Du er ikke noe unntak fra regelen.


Arbeide sammen i enhet


Siden dette problemet er en stor en, er det viktig å sitte ned med hverandre og diskutere hvorfor det skjer hvis du ikke er i avtalen om handlingene, fordi et utmerket forhold er bygd på enhet mellom en mann og en kvinne, og hvis det ikke finnes noen enhet... det vil føre til mange problemer.


Som en mann er noen av distraksjon du kjemper mot biologiske som er ofte på grunn av visuell stimuli som du ikke kan hjelpe. Men det betyr ikke at promotering av denne virkemåten er nødvendigvis rett. Det er én ting å ha en naturlig reaksjon til noe sånt, men det er en annen ting å bruke dette naturlige svaret nytte deg i å fortsette på i denne virkemåten.


En viktig ting å gjøre er å gjøre sikker på unnskyldninger på enten avslutte ikke blir gjort. Unnskyldninger og fornektelse løse ikke noe. Alvorlige situasjoner som krever begge parter å eie opp til sine feil.


Stolthet må stå på bakdøren, slik at forholdet ikke tar juling på grunn av den. Unngå å behandle det som en spill over samsvarende stolthet mot stolthet.


Hvis du vil fjerne stolthet i begynnelsen, kan det være en god idé å snakke om hvordan du vil håndtere diskusjonen på hver ende før du tar opp samtalen.


Vurdere sier noe sånt...


"Jeg ønsket å snakke med deg om noe, men før jeg hente den opp, jeg tenkte kanskje vi kunne snakke om hvordan vi ønsker å håndtere denne samtalen, fordi jeg ikke ønsker noe å komme i veien for oss å løse den. Jeg vet noen ganger jeg kan være sta, så jeg føler det er viktig for meg å si at når vi diskuterer dette jeg ikke tenkt på å tillate som forstyrrer oss å fikse denne situasjonen."


Når konfrontere det sånn, kan problemet å ta forkant slik at når du ende opp diskutere det, det gjør det enklere for deg både å holde fokus på emnet på hånden og holde det på en positiv oppmerksom.


Deretter kan du diskutere det i lag ved å prøve å forklare hvorfor du gjør hva du gjør (i tillegg til de åpenbare grunnene) og hun kanne forklare hvordan den gjør henne føler, og deretter kan du både fokusere på hvordan du løser problemet sammen i enhet.


Det er lett å føle at emosjonelle juks ikke skade noen, fordi den kan defineres som en usynlig handling på bestemte måter, men ikke undervurder skaden den kan ha på en relasjon. Det kan gjøre like mye skade som motparten dødelige "fysisk juks."


Javisst, det kan ikke være noen berøre involvert, men utroskap er ikke bare en fysisk handling. Husk, være objektiv, være ærlig og mest av alt... være rettferdig. Du er ikke noe unntak fra regelen.


Jobber hardt på å være trofast til partneren din på flere måter enn én--sinn og kropp.

No comments:

Post a Comment