Monday, December 12, 2011

Hor - unngå fristelsen

Ekteskapet er noe som vi er alle i stand til, men noen av oss har en større viljestyrke enn andre til å motstå slik en fristelse. De fleste mennesker vil godta, hvis de var å være ærlig, at de noen ganger føler en attraksjon mot andre enn deres partner, men bare noen av oss vil faktisk følger og tror med vår kropp i stedet for med våre hjernen.


Dessverre er ekteskapet en av de vanligste problemene for ekteskap og den viktigste grunnen for skilsmisse, med jukset ektefeller finner det umulig å gjenopprette fra slike et sammenbrudd av tillit.


Ofte saker er drevet på impuls, ofte når folk har god tid, kanskje litt for mye å drikke og er mindre sannsynlighet for å se dårskap deres måter. Alle tanker av fornuftig atferd og de mulige konsekvensene på jukset partneren og deres forhold forsvinne bare, med folk bare tenker på her og nå heller enn hva som vil skje i lys av dagen.


Fristelsen er alt rundt oss og med partnere nå utgifter så mange timer fra hverandre, både arbeide, ofte en utgifter lange timer i office, barn til ferje rundt etter arbeid, tid i gym og alle andre sosiale aktiviteter som følger med dagens moderne levende.


Som med de fleste vanlige ekteskap problemer ekteskapet bare frysninger opp på en masse folk ofte som et resultat av en attraksjon til noen som har blitt lukke over tid, en kjent person, en venn som har vært det når de har vært nødvendig og som juks har partner lært å føle deg komfortabel med. Så ofte hører du 'det bare skjedde, vi kunne ikke hjelpe det, du ikke bare var der når jeg trengte du'.


Ene siden av leiren si det er nesten umulig for deg å ha en form for platonisk relasjon med et medlem av motsatt kjønn. Jeg pleier å være uenige, det kan fungere, men som med de fleste ting det kommer an på enkeltpersoner, status for deres gjeldende relasjoner og deres mottakelighet for gir følelse som går utover realms of platonisk.


Hvis et par har begynt å vokse fra hverandre, kanskje tilbringe mindre tid i hverandres selskap og har mistet intimitet i forholdet behovet for seksuell oppfyllelse er ofte en viktig drivende faktor når bedrager opp på en ektefelle.


Saker ofte kan oppstå som et resultat av ekteskapelig konflikt, stresset av livet på forholdet, behovet for spenning eller manglende evne til å bo trofast, og med et økende generell aksept av ekteskapet ønske om å motstå fristelsen synes å ha mindre.


Muligheten til å lagre ekteskap etter en affære i stor grad avhengig av omstendighetene og lengden på saken. Jukset partnere, for eksempel søk utroskap lettere å takle en av, aldri for å være gjentatte feil heller enn, en lang sikt, vite hva du gjorde slags relasjon.


Hvis du vil lagre ekteskap trenger du å gjenoppbygge tillit i relasjonen og gjøre det du har å være helt ærlig og åpen med hverandre.


Retningslinjer for den nye relasjonen må være tydelig, og det vil være en ny relasjon, gamle ekteskap som du visste at det vil være en ting fra fortiden. Du må være helt åpen og ærlig om forholdet med juks partner viser absolutt anger for hva de har gjort. Det har til å være en fullstendig endring på din måte å lever med alle kontakt med 'andre' stoppet og sosiale vaner som er endret for å møte den endeavour. Ekteskap rådgiving kan eller kan ikke hjelpe, og beslutningen om å prøve slike avenue må være av en felles avgjørelse å virkelig få en god sjanse til å arbeide.


Jukset partner må være i stand til å slipp harme for hva har blitt gjort, uten muligheten til å gå videre og sette fortid bak dere begge sjansene for gjenlevende hor, som et par, er ekstern.


Fremfor alt, må du begge være forberedt på å gjøre personlige endringer i ditt liv, være forberedt på å refokusere og arbeide på områdene av ekteskap som var forårsaker et problem, og kanskje en medvirkende faktor mot ekteskapet.


Hvis du fremdeles elsker hverandre kjempe for det, gjøre en innsats og lagre ekteskap, men lære fra tidligere feil, lære å sette pris på hverandre, lære å bli intime igjen, bare starte fra begynnelsen, ikke prøve og plukke opp der du slapp, og la de fornyede følelsene for hverandre vokse.

No comments:

Post a Comment