Tuesday, December 20, 2011

Oversett underskriver av juks

Når du begynner å mistenke den andre halvparten har en affære, oftere enn ikke din ellers logiske og fornuftig tilnærming til livet, kan gå rett ut av vinduet.


Vi begynner å tillate fritt våre overveldende følelser å ta drivende setet, og kaste ut våre rolig og samlet tenkemåte.


Tanken, og ofte bare påvente av å bli såret følelsesmessig gjør uskarpt vår visjon. Bare muligheten til å ha tillit til forholdet brutt er i utgangspunktet, altfor mye å ta.


Ikke bekymre deg, så du ikke er alene i dette.


Men dette bringer sammen en fallgruve som altfor mange folk faller inn i, og ikke selv innser det.


Når du overvinne med følelser på være mistenksom av din ektefelle fanget inn i det jeg kaller "unnvikende syndrom".


La meg forklare. Hvis du mistenker at din partner av har en affære, hva er du desperat etter på denne tiden? Svaret er sannsynligvis å finne ut sannheten!


Men er hva du kanskje ikke vet at selv om du virkelig vil vite sannheten, dypt ned du er redd for å bli møtt med den.


Som forvirrende som det kan virke, i mange tilfeller, minst i starten faktisk er det enklere for deg å takle vemmelig følelsen av å være mistenksom om din ektemann eller kone, snarere enn måtte håndtere ødeleggelsen av å vite det er sant.


Så mens du lengter etter sannhet, frykt for "vender" det, gjør du skli inn i unnvikende syndrom.


Og hva akkurat som betyr? Enkelt sagt, du blir litt blind og unnvikende til tydelig underskriver av juks at din ektefelle kan vise hverdagen... og i stedet du bruke tid og energi prøver å se etter ledetråder som ikke lett tilgjengelig eller vanskeligere å finne.


Men hvorfor ville du gjøre dette? Årsaken er, så lenge du ignorerer ledetråder du allerede har, og fortsette for desperat søke for mer unnvikende bevis, du tillate deg selv å være i mistenkelige-modus.


Og som jeg sa før, så rart som det kan virke, som mennesker våre sinn er hard-telegrafert til å beskytte oss fra smerte.


Selv bare handle om utsette smerte, er vår måte å beskytte oss så lenge som mulig.


Så ville mitt råd til deg være til klar over "unnvikende syndrom", og begynner å observere og se etter ledetråder rett under nesa.


Se etter endringer i din ektefeller virkemåten du ser mens du er sammen, i stedet for å søke etter ledetråder av når de er borte fra deg.


Til slutt selvfølgelig, vil du vite hva som skjer i ditt fravær, men et godt utgangspunkt blir mer oppmerksom når du er sammen.

No comments:

Post a Comment