Wednesday, January 25, 2012

Hvordan å fange din juks ektefelle med tekstmeldinger

Det er ingen hemmelighet at mange siste fremskritt innen teknologi har gjort det mye lettere å holde oversikt over hva andre gjør på daglig basis, om de vil ha oss til eller ikke. Men dette også tillater oss å beskytte oss selv i den uheldige hendelsen våre ektefelle er utro og har en affære, spesielt når det gjelder mobiltelefoner og tekstmeldinger.


Mens tekstmeldinger kan være en rask og praktisk måte å kommunisere med noen, mye som å "snakke" med noen over Internett, tillater det også oss å miste noen av våre inhibitions som samhandlinger som ikke er faktisk finner sted ansikt til ansikt. Texting kan også kan være mer åpen og ærlig, men på den andre siden av mynten, det kan også noen folk til å handle feilaktig.


Ber telefonselskapet om hjelp


Avhengig av cellen telefon carrier, kan det være mulig å kontakte selskapet og spør om det finnes noen sjanse til å hente meldingen "tilfeldigvis" slettet tekst. Mange selskaper si at tekstmeldinger er lagret i 24- eller 48 timer og deretter slettet, noe som gjør dem uopprettelig, og hvis navnet ditt ikke er på telefonregningen, må du kanskje ta rettslige tiltak for å få tilgang til denne informasjonen hvis ved en tilfeldighet den er tilgjengelig.


Fortelle en løgn "White"


Mens liggende absolutt ikke er noe vi ønsker å gjøre en vane, i dette tilfellet, kan det rettferdiggjøres som om din ektefelle bedrar faktisk på deg, så de har begått en synd som er langt verre og du bare prøver å beskytte dine egne interesser som de åpenbart ikke har blitt tenking av dem også mye det siste.


Den hvite ligge i spørsmålet i dette tilfellet ville berget til det faktum at du så en tvilsom tekstmelding på mobiltelefonen din ektefelle, når faktisk du har sett noe i det hele tatt. En svært viktig advarsel må følge denne måten for å fange en juks ektefelle som om du ikke allerede bestemt at de faktisk er juks, du kommer til å ikke bare ser ganske tåpelig, men du vil også være ødeleggende ditt forhold og fortelle din ektefelle outright du har absolutt ingen tillit i dem.


Ved hjelp av teknologi


En relativt ny enhet har kommet på markedet, ukjent for de fleste som er til fordel for de av oss som jukset på, som gjør det mulig å hente alle slettet informasjon fra en mobiltelefon. De kalles SIM card leserne eller SIM-kortet data utvinning opptakere og de fungerer relativt enkelt, og er også lett å bruke.


SIM-kortet i mobiltelefonen ligger vanligvis under batteriet, som er accessibly ved å fjerne dekselet bak på telefonen. Kortet settes inn i leseren som er deretter koblet til datamaskinens USB-port og medfølgende programvare forteller deg hva du skal gjøre med enkle instruksjonene på skjermen. Detaljerte rapporter oppgir data som alle SMS (short message service)-meldinger på telefonen, om de har blitt slettet eller ikke, i tillegg til telefonnumre begge kalt og mottatt.


Mens fanger din juks ektefelle med tekstmeldinger kan være vanskelig, det absolutt er ikke umulig, men forhåpentligvis, det bare tingen du finner er at du trenger å ta en nærmere titt på din egen selvtillit, samt ditt forhold.

No comments:

Post a Comment