Saturday, April 21, 2012

10 Tegn på en juks ektefelle: kan ditt forhold sist?

Hvis du mistenker at din mann eller kone bedrar, er du i minst følelsen veldig sint nå. Og det ville ikke være overraskende om den mer trodde for deres vesen med noen andre gjør du føler følelsesmessig ødelagt.


Hvordan vet du om din ektefelle bedrar faktisk på du? Selvfølgelig, du kan ikke bare spør dem peker blank om de er: gjør så vil trolig gjøre dem føler svært defensiv, uansett hva sannheten er. Og selv om spurte, din ektefelle kan bare fortsette å lyve (Hvis de er faktisk bedrager opp på du) med mindre du presentere noen ubestridelig bevis som noe som faktisk skjer.


Så, for å kaste noe lys på situasjonen, her er 10 tegn på en juks ektefelle:


1. Deres oppmerksomhet synes å drive bort fra du under samtaler:


Ektefeller som er juks har god grunn til prosjektet deres fokus et sted fra der du er sammen: de tenker om noen andre! Selvfølgelig, hvis din ektefelle oppmerksomhet driver bort under samtalen nå og igjen, er det ikke grunn til bekymring. Men hvis du finner de er mentalt ubesatt mye av tiden det siste, du trenger bare å sette seg opp og betale oppmerksomhet.


2. De unngå gir deg øyekontakt:


En juks ektefelle er en skyldig ektefelle. Uansett hvordan de rettferdiggjøre sine måter til seg selv, garanterer jeg at hvis din mann eller kone bedrar - de føler seg skyldig om det. Og skyldig folk liker ikke å gi øyekontakt, fordi de er redd for å bli funnet!


3. Det er en brå endring i utgifter vaner:


Ektefeller at jukse måtte finne en måte å finansiere dobbel-livet. Hvis din ektefelle alltid synes å være lite penger uforklarlig årsaker, kan du se.


4. Din ektefelle klær bære uvanlig lukt:


Bruke tid med en annen lover betyr å ha erfaringer fra deg. Lukter av restauranter, barer, bowling smugene - pleier uansett hvor de oppfyller - å samle opp på deres klær.


5. Du finne unexplained kvitteringer legging rundt:


Dette bånd på med # 3: Hvis din ektefelle bedrar opp på du, de er sannsynlig lommepenger venstre og høyre. Mystisk mottak kan fungere som en papiret Stien til deres skyldig gjerninger.


6. De ofte på røret, eller Avslutt en samtale når du kommer inn i rommet:


Ektefeller som cheat må kommunisere med sine nye elskere. Hvis din ektefelle ofte opptrer oddly når du komme over ham eller henne under en telefonsamtale, være mistenksom.


7. De eier mer enn én mobiltelefon:


Disse dager, er det ikke uvanlig å eie mer enn en mobiltelefon. Likevel, hvis din ektefelle eier mer enn én, spør dem casually hvorfor de trenger to. Deretter, analysere svaret å se om det høres sannferdig.


8. Din ektefelle ønsker plutselig sex oftere eller mer sjelden enn før:


Personer som er juks kan ønske sex oftere eller mer sjelden enn de pleide å. Ta hensyn til plutselige endringer i sin seksuelle atferd mot deg.


9. De er særlig irritabel, eller ønsker å starte en kamp:


Hvis du vil gjenta, en juks ektefelle er en skyldig ektefelle (se # 2). Din ektefelle, kan hvis de er juks, ubevisst starte kamper med deg for å "Blokkjuster" deres juks atferd ved å gjøre som du kommer over som en ubehagelig eller ubehagelig person. Lyder merkelig, men det skjer.


10. Din ektefelle endres plutselig deres smak i musikk eller klær:


Hvis din ektefelle er juks, er de koblet til en rørledning av nye ideer og konsepter om livet fra deres nye lover. Det betyr at musikk, mote, bøker - alt mulig. Se etter tegn på de endrer sine eldgamle vaner i disse områdene.


Hvis du mistenker at din ektefelle er juks, er du sannsynligvis i mye smerte. Enten du er følelsen sinne eller tristhet, er begge tegn som du føler deg utrolig vondt. Det kan være vanskelig å forestille seg ditt forhold utvinne fra denne type av et slag. Men det finnes måter å engasjere seg din ektefelle i en ærlig dialog om hans eller hennes handlinger og deretter gå videre til å løse ditt forhold (Hvis det er hva du velger å gjøre). Spør om hjelp fra de som har vært i din situasjon og gjort ting rett på nytt.

No comments:

Post a Comment