Friday, April 13, 2012

Hvordan å stoppe hennes juks på deg og hva de skal gjøre hvis det er for sent

Hvis du er en fyr som har kommet til et punkt der du sitter i et rom å holde hendene i hodet ditt, fordi din kone/kjæreste har jukset på deg, du er ingen tvil om lurer på hvordan og hvorfor det noen gang kom til dette?


På dette punktet kan du sitte og lurer på inntil hun til slutt går på deg og etterlater deg for godt, eller du kan begynne nå å finne ut din del i debacle. Fordi at natt følger dag, uansett hvordan moralsk galt hun er, det er skylden for deg i denne situasjonen også.


"Hvorfor ville hun enda bedra meg?" Er et klassisk spørsmål som blir bedt om tid og tid igjen, og å ikke ha svar på det spørsmålet kan kjøre du sprø! Her er noen tips...


Hvorfor hun vil lure på deg!


Oppmerksomhet - du gi henne alt penger kan kjøpe, men hun Juksekoder på deg. Alt kan kjøpe for penger er flott for noen kvinner, men har du gitt henne din oppmerksomhet?


De fleste kvinner trenger å føle godkjent og ønsket, og det betyr at du har å gjøre en gang i livet ditt for å vise henne at hun er viktig nok til å gjøre tid for. Hvis du konsekvent er for opptatt, eller også understreket, eller for trett til å tilbringe litt kvalitetstid med henne, hun vil begynne å føle seg marginalisert, og hun vil gå på jakt etter oppmerksomhet som hun trenger fra noen andre.


Manglende intimitet - ikke faller inn i felle av tenker at kvinner ikke nyte eller trenger regulært kjønn. Mange kvinner er bare så seksuelt uttrykksfulle så mange menn og hvis kjærlighetslivet har dødd eller bli kjedelig og statisk, deretter noen kvinner vil gå utenfor ekteskap/forholdet til å se etter spenningen som de trenger.


Hvis du trenger å krydre ting opp, deretter gjøre det nå før hun får til og med tanken i hodet hennes at ting er ikke helt rett.


Mangel på kommunikasjon - Over tid kan det være vanskelig å opprettholde sunn og regelmessig kommunikasjon. Du begge få opptatt med karriere eller barn og livet generelt, og før du vet ordet av det, du har ikke hatt en prat i dager/uker. Hvis dette er situasjonen så trenger du virkelig å stoppe og ta tid til å finne ut hva som skjer i hennes liv. Hvordan hun føler om ting som er viktig for henne.


Romantikk - igjen, tid kan rane deg av romantikk, men hvis du vil stoppe hennes juks på deg, du absolutt bedre Kontroller at som du kan få tid til romantikk.


Kvinner trenger å føle seg som om deres mann mener de er spesielle. Hvis du har la deg gå og er regelmessig fant slobbing om i skitne svette og joggesko, må du få deg i form og Unn deg selv noen nye klær. En gang i måneden ta henne og lage en oppstyr av henne. Få en vanlig "dato natt" skjer! Hjelpe rundt i huset! Alle som vil øke nivået av romantikk i ditt ekteskap/forhold og bidra til å stoppe hennes juks.


I utgangspunktet er de toppen metodene for å stoppe hennes juks virkelig å gjøre med å tjene tid for henne, og har en interesse i hva hun gjør og hva hun ønsker.


Alt som er sagt, dette er ikke å klandre deg for feil du har gjort, er det bare å styre deg på rett spor nå!


Så konsentrere din innsats på disse grunnleggende og du vil ikke bli sittende i et rom som er lurer på hvorfor hun noensinne ville jukse på deg.

No comments:

Post a Comment