Monday, April 16, 2012

Extramarital affære FAQ

På en gitt dag, er tusenvis av mennesker over hele verden involvert i en extramarital affære. Faktisk kan finne at høyre nå din egen forholdet er i en affære. Eller kanskje en av dere vurderer har en affære.


Til personen som har en affære eller vurderer en, kan ideen om en affære på første høres ut som et spennende alternativ til virksomhet som vanlig i det som har blitt en uneventful ekteskap. Tross alt, kan muligheten til å være med noen helt nye og spennende være vanskelig å gi deg, spesielt hvis du ikke er fornøyd med ditt gjeldende forhold.


For å svare på noen vanlige spørsmål om saker, er her en extramarital affære FAQ:


Q1: Er det ulovlig å har en affære, hvis du er gift?


Svar: i de fleste deler av den vestlige verden, du faktisk kan ikke gå i fengsel eller bli bøtelagt for juks på din ektefelle. Likevel, har en affære kan ha alvorlige konsekvenser for juridiske og personlige for deg. For eksempel, mange steder kan å ha hatt en affære som fører til en skilsmisse føre til et kraftig redusert sett med rettigheter for den som gjorde juks. Med andre ord: Hvis du jukse, du har ikke mye av en ben å stå på når det gjelder advokatene kjemper det for å se hvem som får hvilke gjenstander. Poenget er, ved å bli fanget juks du gi opp mange av de juridiske rettighetene ved en skilsmisse.


Q2: Er det trygt å har en affære?


Svar: har en affære kan vanligvis være en sikker ting-hvis du ikke blir fanget, og hvis du øve sikker sex, det vil si. Men kan Hvis du ikke praksis sikker sex, eller hvis du blir fanget juks, saken være alt annet enn trygg. Av har en affære åpner du definitivt deg opp til noen alvorlig risiko. Disse risikoene omfatter: å spre av seksuelle sykdommer til deg selv eller din ektefelle, vender raseri av en sjalu lover (Tenk "Fatal attraksjon") eller håndtere vrede av en jilted ektefelle. Selvfølgelig, blir fanget juks kan også føre til skilsmisse, noe som kan resultere i tap av companionship av din ektefelle, tap av mange av din materielle eiendelene og selv tap av retten til å leve med barna. Au – ikke høres så trygt nå, er det?


Q3: Hvordan kan jeg stoppe min affære?


Sv.: Hvis du har en affære, må du starte ved å bestemme seg hva det er du virkelig ønsker ut av livet. Vil du at din ektefelle, lover eller ingen av delene? Tross alt, kan saken være spennende til tider. Eller kanskje for deg, bare tenke på hva du gjør for å din ektefelle er rive du apart inni. Uansett, du vet at du ikke kan opprettholde din affære evig. Jo raskere du innse fakta og bestemme hva ditt neste skritt bør være, blir bedre for alle som er involvert.


Spm. 4: Hva gjør jeg hvis min ektefelle har en affære?


A: før eller senere, vil du måtte møte din ektefelle om saken. Men før du gjør dette, tror hardt om du hvordan ting å ende opp. Vil du bo med din ektefelle eller ringe den avsluttes? Bestemme hvilken vei du at ting skal gå før du tar opp saken. Et annet tips: Når du konfrontere din ektefelle, ta med deg noen irrefutable bevis har du funnet som beviser saken. Ellers, hvis du bare anklage dem av har en affære uten bevis, de vil sannsynligvis prøve å benekte det, som selvsagt vil være å legge fornærmelse til skade for dere begge.


K5: Hvordan kan jeg holde meg selv eller min ektefelle fra har en affære?


Sv.: Hvis din ektefelle har en vandrende øye, eller hvis du tror de har sine severdigheter satt på å ha en affære med noen andre, er den beste rette for å gjøre deg selv midten av deres verden igjen. Du trenger i utgangspunktet sette deg der, så det er ingen plass til noen andre. Dette gjør du i en selvsikker men kjærlig måte. Også taktfull: Hvis din ektefelle trekker tilbake ved tegn til din som ønsker å bruke mer tid med dem, kan det være et tegn på at de ikke er glad i relasjonen.


Hvis du eller din ektefelle er for tiden involvert i en affære eller vurderer en, betyr det åpenbart at ditt forhold er i trøbbel. Mens en affære kan synes å være en praktisk kortsiktig løsning på problemene, er den smarteste innsatsen å finne måter å reparere din ekteskap og komme tilbake i et kjærlig forhold på nytt.

No comments:

Post a Comment