Friday, April 20, 2012

Hvorfor kan ikke jeg stoler på min ektefelle: 5 tegn som de er juks

Personen vi gifte seg er ment for å være den vi stoler mest i verden. Tross alt, ikke vårt ekteskap vows inkluderte en linje eller to om tillit og trofasthet? Så, når du befinner deg i en posisjon der du ikke helt stoler din ektefelle, det kan være disconcerting å si mildt.


Når vi står overfor tap av tillit fra noen vi elsker, kan det være vanskelig å sette vår finger på nøyaktig hvorfor vi ikke lenger stole på dem. Det kan være noe om hvordan de fungerer. Hva de sier - eller si ikke. Uansett hvordan vi kommer til realisering at vi ikke lenger stoler på våre ektefelle, kan det være en svært smertefullt realisering, faktisk. Det fører til tanker av verste natur, som lurer på om han eller hun kan være juks. Ville det ikke være fint å vite sannheten? Bare ved å vite sannheten vil vi være i stand til å gjøre noe med det.


Hvis du spør deg selv: "Hvorfor kan ikke jeg stoler min ektefelle?", her er 5 tegn på at de kan være juks:


1. Deres tidsplan synes å inkludere manglende tid:


Begrepet "mangler tid" har blitt populært med moderne tales of UFO-bortføring. Men det kan brukes i en mye mer dagligdagse måte å vårt daglige liv. Det vil si at når våre ektefelle forteller om sine dag eller uke til oss men noe forlater ut store blokker med tid. Kanskje de helt hoppe ikke noe, men de kan sortere av glans over viktige deler. Denne typen atferd, kan hvis hyppig, bety at de dekker opp noe som skjer bak ryggen.


2. De kommer hjem med merkelige dufter på sine klær:


Hvis du har lagt merke til at din ektefelle lukter annerledes det siste, kan du ha først chalked det opp til kanskje de hadde en ny medarbeider med sterk parfyme eller Köln. Eller kanskje de plutselig har befriended en røyker et sted på veien. Eller muligens de ofte kommer hjem smelling som en italiensk restaurant (du vet du lukt), men du kan ikke huske å ha noen fettuccine det siste. Selvfølgelig, kan tilstedeværelse av en ny lukt på din ektefelle bare være et tegn på noe som er helt godartet. Eller det kan bety at noe som skjer rett under nesa.


3. De ser ikke du i øyet når de sier de elsker deg:


Hvis din ektefelle synes å være å gi deg mindre øyekontakt det siste, som kan være et tegn på at noe skjer. Øyekontakt er en subtil, men viktig del av menneskelig kommunikasjon. Å slå vekk fra øyekontakt bare litt for tidlig kan være et tegn på at din ektefelle skjuler noe i hans eller hennes hjerte som de ikke vil du skal se. Neste gang du er med din ektefelle, se på hans eller hennes øyne for bare en ekstra andre eller to som er lengre enn du vanligvis gjør, og se hvordan de reagerer.


4. De rote deres ord når du spør hvor de har vært:


Selvfølgelig, ingen liker å bli kontrollert på hver noen minutter eller timer: vi alle trenger vår private øyeblikk. Likevel, når du spør din ektefelle om dagen, du ville forvente ham eller henne til å være ganske åpen i besvare det spørsmålet. Hvis din ektefelle er konsekvent tight-lipped på dette punktet, kan det være grunn til bekymring.


5. De starte lovemaking i uregelmessig mønstre:


De fleste par som har vært gift i noen tid - for bedre eller verre - falle i en ganske vanlig mønster av lovemaking. Hvis ditt forhold hadde nådd det punktet, men nå kan du finne din ektefelle som ønsker å elske mye mindre eller mye oftere uten tilsynelatende grunn - som kan være et tegn på at noe som skjer.


Ikke å kunne stole på din ektefelle kan være foruroligende. Hva er verre er til å mistenke at de kan være juks. Hvis din ektefelle har ett eller flere av disse skiltene de er juks, er det tid til å komme til å jobbe i innfesting ditt forhold.

No comments:

Post a Comment