Monday, April 23, 2012

Kjennetegner en juks ektefelle

Har du funnet deg avhør lojaliteten til din ektefelle? Er det en måte å fortelle Hvis partneren har kjennetegn av noen som ville jukse? Dessverre er det ingenting satt i stein; imidlertid har forholdet eksperter funnet folk som jukse pleier å ha visse personlighet egenskaper til felles.


Egenskaper skal se etter i en potensiell Juksemaker:


-Juks på alt


Dette er ikke begrenset til relasjoner. Dette er typen person som vil jukse når det gjelder å arbeide eller skolen. Noe de kan gjøre for å gjøre livet enklere på seg selv, og vises til har ingen respekt for andre.


-De har jukset tidligere


Dette er en blatant tegn på at du er med en potensiell Juksemaker. Hvis du vet om siste ektefeller, og du vet at noen av deres relasjoner endte på mindre enn fantastisk vilkår enn du kan kritt dette som en person som kan potensielt bryte ditt hjerte.


-"Vi er bare venner"


Hvis din ektefelle har mange "venner" av motsatt kjønn enn vil du være klar over hva slags forhold de virkelig har. Dette kan fly helt under radaren Hvis du ikke er oppmerksom på at venner er noen ganger mer enn venner.


-En flørte


Hvis du finner personen elsker avhør din å flørte enn holde vakt. Dette er en typisk for en juksemaker. Nå misforstå ikke, vi alle liker å flørte litt, men du vil legge merke til at en person som er utsatt for juks vil ofte gå litt lenger enn en søt kommentar eller en passiv skulder-touch.


-Henger ut på barer og klubber


Selv om barer og klubber er en innstilling for folk å komme seg ut, kan du slappe av og ha en god tid, det er også den underliggende grunnen til å gå på en bar. Yup, gjettet du det, å få plukket opp. Nå, ikke alle har som mentalitet, men jeg kan fortelle deg fra første hånd oppleve at det er der ute – mye. Være klar over hvor din ektefelle går når de ikke er med deg. Er de på en venner house hengende ut og slappe av, eller er de i baren uten du? Fristelsen til å jukse, er det, og mennesker har en tendens til å handle og deretter rettferdiggjøre hva de gjorde etter.


-Gjorde sine foreldre jukse?


Noen ganger juks kjører i familien. Hvis du tror at ektefellen din er utro kan du ta en titt på deres foreldre. Hadde de har et godt forhold eller var de ulykkelig og eller til slutt skilt.


-Kjærlighet, spenning


Hvis du er med noen som elsker en god tid, kan dette potensielt være en person som vil lure på deg. Hvis ditt forhold som ikke synes å være måle kan de prøve og finne en viss spenning et annet sted. Dette kan være i form av juks.


Ingen skal ha alle disse egenskapene; Likevel, det er godt å være klar over dem. Holde bevisste på hva partnerne opp til, og husk at prøver å fange en juks ektefelle aldri er flott, men hvis de er faktisk juks – 1 av disse egenskapene kan være hvordan kan du finne det.

No comments:

Post a Comment