Sunday, April 8, 2012

2 Veier å fange din ektefelle bedrager opp på du

Bedragere er hovedsakelig de samme i dag som de var tretti år siden, selv om måter å fange en ektefelle som er engasjert i extramarital utroskap har endret med tiden. Bedragere viser fortsatt tegn på en juks ektefelle, men det finnes måter, ved hjelp av gamle og nye teknologier, for å fange partneren fordelt.


Her er to måter å fange din ektefelle bedrager opp på du:


Fang dem opp i en løgn


Når det er betydelige andre bedrar opp på du, er det sannsynlig at de sjonglerer et stort antall sannheter, halve sannheter og løgn, slik at de kan skjule deres extramarital utroskap fra deg, og skjule det faktum de er gift fra den andre personen at de ser. Derfor kan det være noe lett å fange din ektefelle i en løgn, hvis de er juks på deg.


I virkeligheten, kan fanger din ektefelle i en løgn være så enkelt som å spille "glemsom ektefelle". Nå, å fungere uten å øke mistanke - du bør være naturlig interessert i hva din ektefelle gjør på daglig basis.


For eksempel hvis din ektefelle har fortalt deg at han eller hun kommer for dagen å kjøre errands, eller noen andre tvetydig aktivitet - Husk å spørre dem om hva de gjør før de faktisk leder for døren. Spørsmål som du spør, spesielt hvis de er ut av det blå eller uventet, kan kaste en juks ektefelle av saldo på nok for deg å oppdage dem prøver å komme opp med et svar på spørsmålet.


Hvis din ektefelle nøler, dette alene kan være symptomatisk for dem og minst prøver å skjule noe fra deg, og hvis de viser andre tegn på juks - det kan være dråpen bryter som den kamel tilbake, så å si.


Ta dem online


Mens Internett har gitt oss en rekke fordeler og bekvemmeligheter, er det også har vært en stor hindring for ekteskap består av en ektefelle med et lavt nivå av forpliktelse til ekteskapet. I dag, "gift, men dating" nettsteder abound - ikke bare det, det er chatte rom, såkalte "eskorte" fora og bare en total rikelig antall muligheter for en ektefelle som entertains extramarital utroskap. Ja, Internett kan være et problem i visse ekteskap og visse mennesker - men i alle actuality, fanger en juksemaker som bruker Internett til å engasjere seg i sine illegale saker kan faktisk være ganske enkelt.


Online gjengivelse etterforskning tjenester er spesialister i sporing online bedragere. Nå, selv om du er en Internett "guru", så å si - grundige undersøkelser som en investigative service produserer langt enn informasjon som du kan fange opp gjennom din egen forskning. Hvis din ektefelle bruker en online dating nettsted til å forfølge deres extramarital utroskap, er det sannsynlig at disse typer tjenester ikke vil bare kunne identifisere en juks ektefelle - men fange dem i loven også.


Extramarital utroskap er et stort problem i disse dager, og det er et problem som har ødelagt ekteskap tid og tid igjen. Stund uheldig, det beste du kan gjøre for deg selv, slik at du kan finne ut hva du må gjøre i slutten, er å, først av alt - fange partneren din juks på deg.

No comments:

Post a Comment