Thursday, May 3, 2012

3 Tegn på en juks ektefelle

Disse 3 tegn på snyting ektefeller kan hjelpe du kan ta din juks ektefelle Hvis du vet hva se etter. Disse er tegn på at du kan overse. Tegnene på en juks ektefelle er ofte rett foran deg, men vi ikke skjønner hva som skjer til sin å sen. Uansett hva du gjør, ikke la din ektefelle vet du mistenker ham for juks, til du har noen god, solid fakta å sikkerhetskopiere dine mistanker.


Disse 3 tegn på en juks ektefelle er endringer som de prøver å gjøre med sine fysiske utseende. Din ektefelle kan gi deg hva synes like gode grunner for hvorfor de prøver å endre sitt utseende, men jeg vet fra erfaring deres mai være en sjulte grunn. De har funnet en ny elsker!


Det første tegnet du kanskje legge merke til er at ektefellen er oppgradering av sin garderobe. Han kan også fortelle deg han trenger noen nye klær. Klærne han har i dag er utdatert sier han. Din ektefelle kan også være seg Köln mer vanlige eller selv seg en ny duft. Ting her er han bære Köln før? Hvorfor han endre dufter? Også gir hva grunn han deg til endringen i garderobe og bruker mer Köln enn normalt. Ikke grill ham på dette, bare kommentar casually under samtalen at du har lagt merke til endringene.


Har du lagt merke til en endring i sin diett. Dette er det andre tegnet. Han sier plutselig han ønsker å miste noe vekt. Han sier behov for å spise mer sunt. Vi alle vet at å miste noen vekt er bra. Så betyr dette av selvtillit ingenting. Men hvis du legge dette logger sammen med andre indikatorer for en juks ektefelle som du kan være til noe.


Har han har en ny gym medlemskap eller er han faktisk bruker hans gamle medlemskap plutselig? Igjen, dette er bra i de fleste tilfeller. Vi alle må utøve mer. Men han kunne ha en annen grunn for å ville miste noen vekt og komme i bedre form. En juks ektefelle føler ofte behov for å komme i bedre form og taper noe vekt når han finner en ny elsker. Spesielt hvis den nye lover er yngre.


Hver enkelt av disse 3 tegn på en juks ektefelle kan bety noe når så på individuelt. Men hvis du tror at din ektefelle kan være bedrager opp på deg, må du se etter flere tegn. Vanligvis ett eller to tegn kan bety noe, men hvis du har 3 eller 4 god signerer sin tid til å begynne å se på å gjøre noen videre undersøkelser på egen hånd for å avgjøre om du virkelig har en juks ektefelle.


Disse 3 tegn gir sammen deg en god grunn til å holde øynene åpne for flere tegn. Se på andre områder av livet ditt ektefeller. Kan du se endringer det også?


Nå vil jeg gjerne invitere deg til å lese en mer detaljert artikkel om hvordan å fange din ektefelle juks på http://www.how-to-catch-spouse-cheating.com/catch-a-cheating-spouse.html

No comments:

Post a Comment