Sunday, May 20, 2012

Jeg har fanget snyting på kjæresten min - hvordan du kan vinne henne tilbake og tjene hennes tillit

Ingenting er et vanskeligere hinderet for å overvinne enn juks på kjæresten din. Hvis din kjæreste dumpet du fordi hun fanget du juks, vil du trenger å lære spesielle metoder for å få tilbake sammen. Enda viktigere, må du vite hvilke teknikker for å reparere relasjonen vil hjelpe deg med å tjene hennes tillit. Hvis du har vært utro mot din kjæreste og ønsker henne tilbake, vil det fulgte guiden hjelpe deg.


Den største grunnen en relasjon mislykkes er på grunn av juks. Utroskap har brutt opp mer langsiktige par enn noe annet. Verre, det er det vanskeligste hinderet for å overvinne med under forsøk på å komme tilbake sammen med din ex kjæreste. Vanlige teknikker for å reparere en pause vil falle woefully kort hvis du har vært utro mot din ex, og det er derfor du må løse dette faktum. Nedenfor vil jeg lære deg hva må en jente har etter at du har vært utro til henne, og hvordan å møte disse behovene. Du lærer hvordan du klatre over hindringer møtt etter at hun har tatt deg med en annen jente, og hvordan du får din kjæreste å stole på deg på nytt etter at du har jukset.


Om din ex ønsker du tilbake og er skeptisk til å gjenoppbygge ditt forhold eller hun er ikke selv snakker til deg akkurat nå, finnes det metoder for å begrense skaden skyldes du juks på kjæresten din... og å bringe henne tilbake på nytt.


Trinn 1 - la henne bli sint


Verste kampen du har noen gang vil finne sted rett etter kjæresten din finner ut du har jukset på henne. Det vil være banningen, roping, skriking, og kanskje til og med en fysisk overfall eller to. Når kjæresten din lærer du har lurt på henne, hun kommer til å rase mot verden... og du må la henne. Nå er ikke tid til å snakke henne av en hylle eller fortelle hennes "baby det er OK". Jenta er berettiget til å bli sint, og hun vet det. Sinne er faktisk tegn på en helse-relasjon, fordi jo mer hun rages jo mer hun virkelig gjør bryr seg om deg. Ved å la henne gå bananer akkurat nå, er du gir henne en stikkontakt for å tømme ut mye av sinne etter sin oppdagelse at du har vært utro.


Trinn 2 - gjør en ekte unnskyldning


Det er ingen reell hemmelig formel når det gjelder å apologizing til kjæresten din for juks på henne. Du trenger å gjøre det når ting roe ned litt, etter at hun har screamed seg. La jenta vet du er ekstremt beklager for hva som skjedde, og at du vet det var galt. Du kan ikke lage noen unnskyldninger her - du må godta fullt ansvar for saken. Ikke klandre andre jenta, ikke klandre kjæresten din... klandre ingen andre, men selv. Hvis din ex mener tar du ikke full blåst ansvar for juks enn hun aldri helt vil bli ferdig med sinne-fase. Du må be om unnskyldning og ta det som en mann.


Trinn 3 - gange fra situasjonen


Kjæresten din sannsynligvis har brutt med deg nå, og du ikke kan bekjempe henne på den beslutningen. Det svært logiske valget er hennes å gjøre alene, og prøver å snakke henne ut av det vil bare gjøre henne sint. Godta det faktum at hun har slått opp med deg, og faktisk enig med den. Som du gå bort, beklager en siste gang og fortelle henne at du ikke klandre henne en bit. Deretter la. Ditt ex må være alene fra dette punktet på, så resten av hennes sinne kan visne bort - og det vil ikke skje hvis du er fast rundt prøver å tigge om tilgivelse.


Trinn 4 - La Ex-kjæresten din være


Denne delen av avstemming prosessen er der de fleste gutta mislykkes. Forlater din ex alene betyr at du ikke kan ringe henne, e-post henne, tekst henne, eller skrive "Hei" på din exgirlfriend Facebook veggen. Alle kontakter som du gjør med henne akkurat nå er en virkelig dårlig idé, fordi din ex ønsker å se deg følelsen samme smerten hun er. Faktisk, vil hun gjerne vite at du lider. Ringer for å fortelle henne at du "føler forferdelig" er ikke lider. Men hvis du ikke er rundt i det hele tatt? Hun har å lure på om du er hjemme følelse skyld, smerte, fortvilelse og hopelessness hun føler seg rett om nå også. Forsvinne fra kjæresten din livet akkurat nå kommer til å forhindre en masse dårlige ting som hun kan gjøre hvis hun visste du var fortsatt rundt ser på henne. Hevn atferd er mest vanlig når noen vet du er der fremdeles, prøver å få henne tilbake. Så ikke vær. La din ex kjæreste håndtere pause opp alle av seg, forårsaker hennes tanker å endre fra sint på deg for juks å faktisk mangler du og lurer på Hvis du virkelig skal gå bort. Gi din ex en masse mellomrom, og hun ønsker du tilbake raskere enn hvis du smother henne med oppmerksomhet.


Trinn 5 - begrense skaden etter juks


Når det er din ex er ferdig med å være sint, gjort gråt, snakket med alle vennene hennes, og har sittet alene i henne for en stund... det er når hun kommer til å gjenopprette kontakten med deg. Dette er også der du ex kan begynne ber deg om juks, svært levende detalj. Hun sannsynligvis allerede vet hvem, men hun vil vite hvorfor. Ditt ex kan forhøre deg, ber deg om hvor du møtt denne jenta, når du så henne, og hvor mange ganger du var fysisk med henne. Her er der du trenger å nedtone mange av detaljene for saken - både for din exgirlfriend fordel, og du kanskje har for fremtiden i ethvert forhold. Lyve ikke for henne om hoveddetaljene av hva du gjorde - du må du selv opp til at del - men du kan minimere måten din ex views hele ekkel situasjonen ved å være vage, generell, og ved nedtoner hvor mange ganger du faktisk møtt denne jenta sikkert. Husk den gyldne regelen: mindre informasjon du gir henne, jo mindre din ex vil vite. Og tro meg, selv om hun ber om detaljer å rationalize juks i hodet hennes egen akkurat nå? Hun ikke vil ha en veldig sterk forlaget av saken stuck i hodet for resten av ditt forhold.


Trinn 6 - foreta en mer unnskyldning


Denne unnskyldning bør komme når røykens fjernet og støvet har avgjort, og to av dere har brukt noen god tid fra hverandre. En siste gang, bør du fortelle din ex at du er meget, meget beklager. La henne få vite at du er extemely unnskyldende om hva som skjedde, og du gjenkjenne hvor galt det var. Mest av alt, fortelle din exgirlfriend at du noensinne ikke vil jukse på nytt. Tror du hun vil tro det akkurat nå? Sannsynligvis ikke. Men hun definitivt ønsker å høre den. Noen jente som prøver å rationalize gir deg en ny sjanse ønsker å høre de ord som kommer ut av munnen. Ikke bare si dem enten... mener disse. Mer oppriktige og helt unnskyldende du er - igjen, uten å lage unnskyldninger - jo bedre du vil være. Noen jente som fortsatt har kjærlighet for deg vil du tror at din juks var en one-shot avtale. Til slutt, kan gitt nok tid, hun komme over ting og stoler på deg igjen... Hvis du vet de høyre teknikkene for å gjenoppbygge at tillit.

1 comment:


  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete