Thursday, May 17, 2012

Slik Catch kjæresten min er juks Online

Facebook, MySpace, Twitter, disse er alle moro områder for å komme inn og de gir mange fordeler for folk. Men disse områdene er ikke så uskyldig som de synes. Faktisk kanskje din kjæreste bruker disse områdene nå for å hekte med andre kvinner.


Spørsmålet- hvordan å fange kjæresten min er juks online er faktisk noe som blir bedt om av kvinner som har mistanke om at deres kjærester virkelig gjør noe fishy på Internett. Vil du vite alle din kjærestes venner på Facebook og MySpace? Vet du hvem han er regelmessig Tweeting? Hvis ikke, så du nød sannsynligvis å bli mer bevisst på din kjærestes online-aktiviteter.


Internett er et veldig nyttig verktøy, men det kan også brukes for skitne gjerninger som juks. Men hvis du spør spørsmålet hvordan å fange kjæresten min er juks online, deretter må du vite at det finnes måter å effektivt gjøre det og du vil vite dem her i denne artikkelen.


Slik Catch kjæresten min er juks


Bruker din kvinnelige intuisjon. Kvinner har en medfødt evne til å vite om sin kjæreste gjør noe bak ryggen eller ikke, og dette kalles kvinnelige intuisjon. Det er kvinner som har svært opptatt av sansene, og de er i stand til å fortelle nøyaktig om sine kjærester er juks eller ikke. Selvfølgelig, er kvinnelige intuisjon ikke en veldig pålitelig måte å fortelle om betydelige andre er å se noen andre. Og hvis du konfrontere din kjæreste, hvis han er juks eller ikke siterer kvinnelige intuisjon som din eneste grunnlag, da du vil bare se tull foran din kjæreste, og han vil være i stand til å raskt forkaste din påstander.


Bruk av datamaskinen og elektroniske verktøy. For å fange din kjæreste er rødt høyrehånds det du trenger bevis og for å samle bevis, må verktøy. Du vil bli glad å vite at du ikke trenger å stole utelukkende på kvinnelige intuisjon alene, fordi det finnes tilgjengelig datamaskin og elektroniske verktøy som kan hjelpe deg med å finne ut om din kjæreste er juks eller ikke. En av disse verktøyene er en e-post finder-programmet som kan avgjøre viktig informasjon om en person bruker bare hans eller hennes email. Det eneste problemet med dette verktøyet er at du fortsatt trenger å få e-post av personen som din kjæreste kommuniserer regelmessig med å bruke dette verktøyet.


Hvis du ikke har et mysterium e-post kan ennå deretter du bruker en datamaskin program som overvåker å følge opp og registrere all din kjærestes virksomhet på nettet. Noen av disse programmene vil også tillate du å overvåke din kjæreste datamaskin fra en ekstern plassering ved hjelp av Internett. Selv om et slikt program, kan du enkelt vet hvilke nettsteder besøker din kjæreste, personer som han er sende e-post og selv tastetrykkene som han er skrive inn tegn på sin PC. Det vil gjøre alle vanskelig og risikofylt arbeid for kvinner som rett og slett ikke kan gjøre spionere seg selv.


Så hvis du spør, hvordan du fange kjæresten min er juks online, vet at du har mange alternativer for å gjøre dette.

No comments:

Post a Comment