Sunday, May 27, 2012

Gjenlevende utroskap med litt hjelp

Alle ekteskap truffet en bump i veien fra tid til annen. De fleste ting som skjer er mindre forekomster som er lett forgivable. Selv om vi holder en grudge eller få vondt våre følelser, kan vi vanligvis se forbi det vondt eller midlertidige ubehag i vårt ekteskap. Ekteskap er en hellig obligasjon som bør bli inngått med ekte av intensjoner. Dette gjelder, uansett hvem du er eller hva din religiøse tro. Gjenlevende utroskap er en av de vanskeligste og mest ødeleggende hendelsene som kan ta et ekteskap.


Mer enn halvparten av ekteskap som utføres hvert år vil ende opp i skilsmisse. Hvis du har vært gift med tidligere, dobbel igjen sjansene for sinne igjen. Med statistikk sånn er det virkelig vanskelig å forstå hvorfor noen skulle ønske å bli gift, noen ganger. Selvfølgelig, realisere vi grunn-kjærlighet.


De sier at ekte kjærlighet kan overvinne alle. Du kan bli tvunget til å stille spørsmål til denne clich�. Når du blir utsatt for din ektefelle utroskap, kan du stille spørsmål ved alt som noensinne har gått mellom to av dere. Du kan finne deg selv som ønsker å skade din spouse eller beiler deres. Det er ingen svar i vold eller hevn. Disse er midlertidige cures til en emosjonell mareritt som bare vil gjøre alt verre i slutten.


Du har blitt skadet, Det er ingen vei rundt som. Hvis du elsker din ektefelle nok å prøve å gjøre ting fungerer til tross for hans eller hennes utroskap, skal du trenger hjelp. For å arbeide gjennom problemer, vil du måtte søke profesjonell hjelp, fortrinnsvis fra en lisensiert marriage rådgiver. Ekteskap rådgivere har det som trengs for å hjelpe deg med å gjennomarbeide dette enormt vanskelig tid i livet ditt og ditt forhold.


Du skal ha sinne og hat i ditt hjerte, når du har blitt lurt på. Hvis du følte ingenting når du lært av utroskap, og sannsynligheten er høy at du vil være følelsen dem til slutt. Jo lenger holder du å disse negative følelser; de vil bokstavelig fester inne i deg. Du kan bli fysisk syk med en rekke plager fra å holde dine følelser innenfor.


Søk profesjonell hjelp hvis du er involvert i et forhold der utroskap har oppstått. Den eneste måten du vil være gjenlevende utroskap er Hvis du sitte ned en på en og individuelt med en terapeut og håndtere situasjonen. Du kan ikke komme gjennom tanken prosessen alene. Du trenger noen til å hjelpe du Verbaliser dine følelser, og må du noen til å fungere som dommeren over tvisten.


Hvis du er virkelig interessert i gjenlevende utroskap, er det mye arbeid som må gjøres. Først av alt, må du forstå årsaken til utroskap. Det er ikke et problem med svart-hvitt. Din ektefelle eller glad kan forsøke å gi tvetydig årsakene til situasjonen til har skjedd, men du trenger for å få til bunnen av ting.


Hvis du virkelig vil fortsette i forholdet, vil du måtte til slutt tilgi vondt du har vært forårsaket. La gå av vrede og harme kan være en vanskelig om ikke umulig oppgave. Å gjenoppbygge tillit tar tid. Du kan aldri være i stand til å stole på din ektefelle fullt, på nytt. Disse er alle ting du må vurdere før du bestemmer deg for at ting til siste. Få en god rådgiveren og se hva som skjer.

No comments:

Post a Comment