Wednesday, May 2, 2012

Hvor å forhindre din mann fra juks på deg

Hyppighet og mengde pause-ups og divorces på grunnlag av juks har vært fortsetter å vokse med en svimlende hastighet. Hvis ekteskap ble egentlig laget i himmelen, så hvorfor er dette skjer på jorden? Mens svarene er variert, er det faktum at det er veldig mye skjer en kjent og etablerte en. Og med den endrede livsstil og kultur, kan dette skje med deg, også. Stol på meg; Ingen kvinne er trygt fra hennes ektemann eller kjæreste bedrager opp på henne selv om de har vært gift i over 20 år. Mens årsakene kan være en eller flere, er hva som er viktig her å vite hvor å oppbevare seg inne din sjarm, slik at han ikke lure deg. Du trenger også å forstå hvordan de fleste menn er kablet psykologisk. Jeg skal prøve mitt beste for å hjelpe deg å forstå hvordan du kan virkelig holde til din mann fra hva jeg har lært gjennom min grundig studie av dem.


Først av alt, trenger du å endre din oppfatning av dem og skille fakta fra fiction. Hvis du vil gjøre dette, må du forstå at forholdet er en gi og ta, akkurat som i bedriften. Hvis du oppretter for mange forventninger fra din mann enn det som er rettferdig, er du overskriften på katastrofe. Du vil ha din mann å bruke mer tid med deg, forstå deg, elsker deg, elsker deg, beskytte deg, seg for deg, gir deg mer oppmerksomhet, woo du, gi deg alle verdslige fornøyelser, og listen fortsetter på ubestemt tid. Men har du gjort alt han forventer fra deg? Husk at forventninger bare skuffe oss. Målet ditt er å opprettholde den rette balansen ved å forstå dine begrensninger.


Lær hvordan du kommuniserer med menn. Dette kan høres dumt, men de fleste kvinner ikke vet halvparten av dette, glem å forstå hva det er. Hvis det er noe urovekkende at du trenger å snakke om, ikke barge til ham som en tornado og blurt ut som en uttrykkelig tog. Ideelt sett bør du komme og sitter i nærheten av ham, og etter en stund, begynne samtale med et ikke-defensiv spørsmål. Mesteparten av tiden han aldri vil svare umiddelbart, men samle sine tanker og svare etter en tid. Dette er tiden du trenger for å være den mest tålmodige. For å kommunisere godt, må du også lære å lytte tålmodig. De fleste kvinner har vane å avbryte eller kommenterer når noen andre er talende. Mens kvinner ofte snakker sammen med hverandre, har forskjellige samtaler som skjer på en gang, gå på avbryte hverandre, og likevel annen klarer å holde styr, menn er forskjellige-de er vant til å fokusere bare på en ting om gangen. Så når din mann er talt, la ham helt er ferdig og erkjenner det, selv om du ikke godtar den.


Neste, Stopp forutsatt med menn. Menn som alltid har deres Hjerner klarheit noe (og Ja, ingenting er noe). Så hvis du ønsker å formidle noe, har du å stave det til ham og ikke forvente seg å anta at han bør finne ut av ting selv. Hvis du ønsker å få noe gjort, er et godt tips å sette pris på den littlest oppgaven som han har gjort, selv om det er bare plukke opp hans tom plate og sette det i bassenget.


Det viktigste aspektet av å være en kvinne er feminine nåde. Bruk dette våpenet til beste evne og du har din mann siklende etter du! Jeg sier ikke at du flaunt din seksualitet, men heller, bare være komfortabel med det. La den flyte med nåde og stil. Du trenger ikke å bære mini skjørt til utstråler din feminine aura, selv jeans og t-skjorter kan at du skal se vakre ved bruk bare neglelakk (spesielt toenails). Menn er den mest komfortable med kvinner som er komfortabel med seg selv.


Det antas at menn bare tenke på sex hele tiden. Dette kan være SANN til en viss grad, er faktum, de ikke kan hjelpe det – som er hvordan deres Hjerner er kablet. For resten, sex er den eneste måten de kan nesten uttrykke sine følelser. Har du sett en mann cry ofte? Det er lett for kvinner å gråte ut sine problemer foran en venn, men hvor går menn? De har ikke tillatelse å gråte med mindre det er en stor krise. De har alltid lært "don't cry som en sissy", "vokse opp som en ekte mann", "være sterk, holde skyve", "bare cheer up, være tøff", osv. Så de har aldri lært å uttrykke sine følelser, heller de har ikke tilgang til dem. Det kan overraske deg at mens fantasize mye med å være med ulike vakre kvinner, de faktisk foretrekker monogamy! Så lenge de er fornøyd, vil de holde sine fantasier inni. Deres største frykt er å bli fanget i en affære, og de ikke kan stå som følger det skam.


Og mens vi i emnet sex, bør du vite at mest skilt menn si at "deres koner var ikke lenger interessert i sex" og syklisten opp er "de følte kjærlighet noe har forsvunnet". Tips her er-være entusiastisk om sex. Menn vil gjøre du føler deg glad, men de mister interessen hvis de forstand at du ikke er interessert. Og når du sier at du elsker ham, han vil overføre trådløst med glede.


Når du klage og mase mye, pleier menn å opprette defensiv veggene som blir det svært vanskelig å bryte gjennom. Hvis du vet at klagende og mas ikke er hjelpe deg, kanskje også stopper helt. Menn bare hater det når du prøver å endre dem med vilje, så holder unna slike tendenser. Hvis du prøver å stoppe ham fra å gå på hans vanlige "gutter eneste drikking nights", ser hans beste sporten på TV, hengende ut med venner, etc; han vil ikke like det som disse er hans måter å slappe av. På samme måte er som åpenlyst sjalu eller å holde orden på hans oppholdssted ikke kommer til å hjelpe i det hele tatt. La ham nyte andre kvinnelige selskap (med begrensninger, selvfølgelig) og tiltrekke ham til deg istedenfor samles ham.


Skal videreføres! For oppdateringer, sjekk ut http://www.bharatbhasha.com/author.php/Nirjara%20Rustom

No comments:

Post a Comment