Wednesday, May 16, 2012

Fange din kone juks ved hjelp av hennes mobiltelefon

Hvis du stemning det din kone bedrar opp på du, men du er ikke sikker på om det, deretter en av tingene som du kan bruke til å samle bevis er sin egen mobiltelefon. Det er rett, det er så mye at du kan lære av din kone mobiltelefoner. Gjennom det, selvfølgelig, du vet de som er kall og texting henne og hvem hun er kall og texting.


Gjennom det vet du de meldinger som hun har vært å sende personer som hennes planer og steder som hun har vært og skal. Hvis du ønsker å fange din kone juks bruker henne cellen telefon da de leser denne artikkelen helt til slutten. I denne artikkelen vil du lære å bruke mobiltelefonen din kone for å bevise hennes utroskap for deg selv og andre personer.


For å fange din kone juks bruker henne cellen telefon må du være oppmerksom. Du må ta oppmerksom på de små tingene som hun gjør hver gang hun bruker hennes mobiltelefon. Gjør hun ser ut glade hver gang telefonen ringer? Hun ser nervøs eller selv redd når hun bruker hennes mobiltelefon? Er det vanskelig å forstå hva hun sier hver gang hun snakker noen på telefonen? Legger du merke til hennes går ut etter å ha mottatt en telefonsamtale eller en tekstmelding? Hvis du svarte ja på de fleste av disse spørsmålene deretter skjuler sikkert din kone noe fra deg.


Selvfølgelig er disse virkemåtene alene ikke nok til å gjøre en konklusjon som din kone bedrar faktisk. Du trenger å vite de faktiske meldingene som din kone har vært å sende og motta. Det er i utgangspunktet to måter å gjøre dette, den harde måten og enkel måte. La oss snakke om den harde måten først.


Den harde måten betyr faktisk leser din kone tekstmeldinger ved "stjele" hennes telefonen for en kort stund. Du gjør dette selvfølgelig du må være rask, og du trenger å være tålmodig og venter tid når din kone vil forlate sin telefon uovervåket. Dette kan være mens hun er i hvilemodus, eller når hun tar en badeværelse brekke.


Det er en stor mulighet skjønt at din kone ikke la noen incriminating meldinger i innboksen, spesielt hvis hun er en smart kvinne. Hvis dette er tilfellet, vil ditt forsøk på å lese meldinger hennes når hun ikke ser bare være forgjeves.


Nå for den enkle måten å fange din kone juks bruker henne mobiltelefonen. Gå få deg en programvare som lar deg overvåke eksternt din kone mobiltelefon aktiviteter. Disse programvare er i stand til å registrere hver meldinger og hver samtale gjort på mobiltelefonen din kone. Du kan deretter hente informasjonen gjennom et nettsted ved hjelp av et spesielt passord eller kode. Faktisk, bruker et program som dette er bedre enn å ta din kone mobiltelefon og sjekker den bak henne tilbake.

No comments:

Post a Comment