Tuesday, May 15, 2012

Hvordan er å finne ut hva nettsteder din mann å gå Online

Hvordan finne ut hvilke nettsteder din mann er å gå online. Juks har eksistert i tusener av år. Det er trolig like gammel som selve ekteskapet. Middel for juks skjønt har utviklet seg. Før, den eneste muligheten for folk til å jukse, er når de møter noen fra arbeid eller fra noen sted som de har gått til. Nå, enkeltpersoner kan jukse gjennom virtuelle verdener som bruker kraften av Internett.


For de fleste deler er Internett et svært nyttig redskap som tjener mange edle formål. Men Internett kan også brukes på ikke-så rettmessige måter. Med mylderet av web-applikasjoner som tillater folk å nå ut til andre, er det trolig uunngåelig at noen gifte menn (og kvinner) vil bruke den til å hekte med andre personer. Hvis du vil vite hvordan du finner ut hva nettsted din mann er å gå online, så har du kommet til rett sted. Her vil du finne måter å fortelle hvilke områder din ektemann vanlige surfs å møte kvinner.


Selvfølgelig, kan du alltid snike seg på mannen din datamaskin når han ikke er rundt og sjekke historikkloggen av leseren som han bruker. Der vil du finne ut hvilke nettsteder som han har besøkt som dato og tid når han tilgang til områdene. Den eneste ulempen til denne metoden er at det er svært risikabelt. Hvis din mann er virkelig gjør noe bak ryggen, er han sannsynligvis svært forsiktig med å forlate bevis som andre mennesker, spesielt for deg, kan se.


Hvis han er grundig slag – og nesten alle juks ektemenn er – han sannsynligvis tømmer i loggen til hans web-leser ikke å la noen tegn og han har mest sannsynlig også beskyttet hans datamaskin med et passord så du eller andre som vil prøve å få tilgang til den for saks skyld vil ha en hard tid å komme.


Når du blir fanget deretter som er en annen historie helt og en helt ny søl. Hvis din mann som finner ut at du er på hans hale, så han vil være mer forsiktig neste gang om hvordan du skjuler sine spor. Når han gjør det, vil det være vanskeligere for deg å fange ham.


Hvis du vil vite hvordan du finner hva nettsiden din mann er å gå online, og deretter må du vite at det er en enklere og mer effektiv måte for deg å gjøre dette enn fysisk snooping i nærheten mannen din PC, og det er ved hjelp av moder teknologi. Det er en programvare som lar deg å finne ut alle av mannen din datamaskin og Internett-aktiviteter uten å berøre hans computer.


Alt du trenger å gjøre er å installere programmet på hans computer en gang, og som er det. Programmet logger ektemenn-aktiviteter, og laster den opp til et webområde som du kan hente den. Du trenger ikke å bekymre deg om din mann å finne ut om dette programmet fordi det fungerer på usynlig-modus som betyr at det er helt undetectable.

No comments:

Post a Comment