Sunday, May 6, 2012

8 Tegn din Boyfriend bedrar � behandling med en juksemaker

Ditt forhold startet så bra. Dere var uatskillelige og du gjorde alt som et par. Alt var borte for godt i ditt forhold, og deretter en dag du startet legge merke til endringer i din kjæreste. Han var så søt først, og han behandlet deg som en dronning. Nå du tilbringer mye tid hjemme, og han kommer uten deg. Du mistenker noe som skjer, og du ikke vil bare komme ut og spør om han har noen andre, eller hvis han er juks på deg, men du kan ikke ta dette lenger. Så hvordan du kan avgjøre om din kjæreste juks, og hva er fremgangsmåten for å håndtere en juksemaker.


Det er noen advarsel tegn som tyder på at han er juks på deg, og her er noen av tegn:


1. Han blir mer hengiven. Mens du er i noen tilfeller kan en kjæreste innse at de har vært neglectful av sin partner; Dette er også en indikasjon på at den samme kjæresten er følelse skyldig og forvirret om sine følelser. Mange menn som har vært vitne til kvinner på side vise en plutselig kave av oppmerksomhet og hengivenhet til deres kjærester plutselig.


2. Den ødeleggende kjæresten blir stadig mer kritisk. I dette scenariet kan kontinuerlig kjæreste som er engasjert i saken, se etter problemer eller atferd for å rettferdiggjøre sin affære – en venninne som ikke kan synes å gjøre noe rett eller hun ikke oppfyller behovene til krevende partneren.


3. Mange juks kjærester starte ofte uvanlig seksuell forespørsler av deres kjærester. Dessverre er dette ofte SANN hvis kjæresten har vært engasjerende i upassende seksuell aktivitet med noen andre. Plutselig, de kommer hjem, og ber deg om å gi dem en rundetid danse eller å engasjere seg i seksuelle spill ved hjelp av seksuell verktøy eller leker som aldri har vært foreslått før. Det samme kan sies om partneren kvinne som plutselig ønsker hennes mann å være mer dristig og eventyrlystne i seng.


4. En juks kjæreste kan vise en nedgang i interesse ikke bare husholdning småting og ansvar, men i engasjerende med barn og kone. Dessverre, en affære innebærer mye mer enn bare sex. Det engasjerer seg også følelsesmessige innsats. Mister interessen for familien, er hjemme, og venner en vanlig bivirkning av en affære. Det er som om personen, mann eller kvinne, plutselig begynner et nytt liv med en svært smale perspektiv. Slike distansering er ganske vanlig, og fører til finans, følelsesmessige og mentale stress på alle involverte parter.


5. Fusk ektemenn eller koner ofte opplever økonomiske problemer. Det er dyrt nok prøver å få endene møtes med sin kjæreste, boliglån eller andre familie forpliktelser. Har en annen kvinne eller mann på side i tillegg til den primære relasjonen kan være en belastning på økonomi. Kjøper gaver for andre mann eller kvinne kan være et dyrt trekk, som er på reise kostnader, hotellet kostnader og andre utgifter som er involvert i å leve som "andre liv."


6. Fysiske ledetråder. I mange horaktig relasjoner, en juks kjæreste kan utilsiktet komme hjem med leppestift på skjorte krage, nye klær eller selv endringer i personlig utseende og oppmerksomhet på detaljer i forhold til grooming vaner. For eksempel, kan en kvinne som har vært mer enn komfortabel bruk jeans og en sweatshirt plutselig begynne å betale ekstra oppmerksomhet til hennes utseende og slitasje ekstra makeup, smykker og kjoler. Mange menn og kvinner som er engasjert i en affære starter plutselig gå til gym eller bry seg om hvordan de ser ut. Nye frisyrer, nye parfymer og nye klær uten forklaring er ofte en indikasjon på at noe som skjer på siden.


7. Fysiske bevis. Det er ekstremt vanskelig å ignorere tegnene på en juks kjæreste. Slike ting som nye telefonnumre, kvitteringer, notater, i tillegg til kondomer finnes i klær eller andre slike uforklarlig elementer i Hjem, kontor eller familie bil er også ofte en indikasjon på at noe som skjer.


8. Overdreven telefonsamtaler. Å finne en ektemann eller kone på telefonen oftere enn vanlig kan tyde på en annen person i din kjæreste livet. Enda mer så hvis de plutselig henger når de finner du ser på dem eller selv om du får hang-ups når telefonen ringer, og du svarer. På denne dagen og alder av innringer-ID og * 69, mest horaktig menn og kvinner tar litt mer omsorg med kommunikasjon. Imidlertid glem mange menn og kvinner om telefonen regninger og private kriminalsjef muligheten til å spore telefonsamtaler på mobiltelefoner med cellen tårnene og deres steder. Mobile-telefon regningen er en av de beste metodene en kjæreste eller en privat etterforsker kan bruke til å fange en juks mann. Calls gjort i morgen, og på kvelden, rett før du får til å arbeide eller før du ankommer hjem om natten er ofte indikasjoner til partner å kontakte den andre personen når utenom hjemmemiljø. I motsetning til konvensjonelle fasttelefon telefontjenester, mobiltelefon telefon regninger liste hvert kall, varigheten, og tiden det er plassert.


Disse var bare noen av skiltene å vite hvis din kjæreste bedrar opp på du. Fant du de tipsene om hvordan du løser en relasjon som er nyttig? Du kan lære mye mer om relasjoner og hvordan du lagrer et ekteskap på linken nedenfor.

No comments:

Post a Comment