Friday, May 11, 2012

E-post, spamsvindel og varianter av 419 svindel

Har du noensinne mottatt uønskede e-postmeldinger som er lovende millioner? Les videre og Finn ut hva disse er.


Med de forferdelige historiene om vellykket scammers gjør millioner pga sikkerhetsmessige nettet, er innsats nå i full kraft å sprekk ned 419 scammers. En ABC-dokumentar om emnet spores en lurendreier til sin opprinnelse i Nigeria.


ABC-dokumentar var bare en av mange innsats, og nå får du mer felles, å sprekk på svindlere perpetuating denne aktiviteten på en massiv skala. Nigerianske politiet har opprettet den økonomiske og finansielle forbrytelser Kommisjonen (EFCC), en spesiell divisjon spesielt for å håndheve delen av den nigerianske straffeloven, 419. Koden gjør det ulovlig å skaffe penger ved falskt. Det var ikke håndheves inntil nylig.


Svindel skje over hele verden. Gamle, tradisjonelle bokfører e svindel har nå Eskalert til million dollar, verdensomspennende svindel virksomhet på grunn av tilgjengelighet og tilgjengelighet av Internett-fasiliteter. Hva myndighetene finne skjønt, er at mange av disse scammers ikke er en del av en organisasjon. Mens det kan være godt organisert master scammers, er mange småskala ordninger som ønsker for å gjøre en enkel buck.


Mye av svindel har blitt sporet tilbake til deler av Vest-Afrika. Nigeria er en het flekk. Nedgangen i Nigerias olje-stasjonen økonomi har forlatt millioner desperat dårlig. Men i stedet for jakt etter anstendig jobb, tusenvis av computer-savvy Nigerians gjør en leve av tusenvis av godtroende mennesker fra vest, hvorav mange er amerikanerne.


Spam e-post er den mest brukte metoden for svindel. Spammere sender varied typer uredelige e-postmeldinger. Den begynner med bruk av e-post utvinning programmer som skuring Internett-webområder for e-postadresser. I noen tilfeller hente svindlere en liste over e-postadresser fra det svarte markedet.


Scammer ville vanligvis posere som en enke eller arving av en skadet offentlig tjenestemann som har forlatt sin familie med embezzled penger stuet vekk i noen skjulte konto. Enke ville be om hjelp til å få pengene sine på midlene og lover i exchange, millioner av dollar i belønning penger.


Noen ganger, vil en scammer posere som diplomat eller en korrupt regjering offisielle ute for å gjøre for en partner-investor i en virksomhet. Forslaget er vanligvis å be om hjelp til å trakt skitne penger og "renset" den. Pengene er tilsynelatende stuet sted utilgjengelig. Hvis en hjelper med å frigjøre midler som ville kreve fremme en liten sum penger, får ha offeret en million dollar belønning og anliggende.


Scammers vil noen ganger varsle et offer for å vinne et lotteri online. Beløpene ville hvor som helst fra hundrevis av tusener eller millioner av dollar tilsynelatende avholdes i tillit et sted venter din gjennomføring av noen papirarbeid. Vanligvis, offeret blir bedt om å betale et lite beløp for å dekke tilrettelegging og behandler avgifter før pengene kan bli frigitt.


Noen scammers vil identifisere seg selv som en bank offiser å vite av en avdøde førstegangs-innskudd som er døde uten en pårørende. Han ville be offer å hjelpe dem å få midlene før andre gjør ved posing som neste av slektninger og innlevering krav. Offeret vil deretter lovet en kommisjon, en belønning for hjelp.


Nyere skjemaer nå involverer romantikk vinkler, og mange av dem nå opererer i dating nettsteder og nettsamfunn. De utgjør som desperat kvinner som ønsker å falle i kjærlighet og svindel ensom, godtroende menn for penger.

No comments:

Post a Comment